![]() |
İstanbul Lisesi Eğitim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbul Lisesi EğitimEğitim Ana giriş İstanbul Lisesi öğrencilere Türk ve Alman eğitim sistemlerinin müfredatlarının birleşiminden oluşan bir eğitim vermektedir ![]() ![]() Türk Edebiyatı, Türk Dili ve Anlatım, Tarih, Coğrafya, Sağlık Bilgisi, Milli Güvenlik, Felsefe, Psikoloji, Sosyoloji, Demokrasi ve İnsan Hakları, Beden Eğitimi dersleri Türk öğretmenler eşliğinde, Eğitim müfredatına göre işlenmektedir ![]() Müzik dersi Alman öğretmenler ya da Türk öğretmen ile beraber, Resim dersi ise Türk öğretmen ile yapılmaktadır ![]() Eğitim Süresi 1 yılı hazırlık olmak üzere 5 yıldır ![]() İstanbul Lisesi'nde, Almanca yanında kapsamlı İnglizce dil eğitimi de verilmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bkz ![]() Abitur, Uluslararası bir diploma olup öğrenciler bu diploma sayesinde dünyanın bir çok ülkesinde istedikleri Üniversitede Eğitimlerini devam ettirme hakkı kazanırlar ![]() ![]() İstanbul Lisesi bu olanakları sayesinde yurtdışına pek çok öğrenci göndermektedir ![]() ![]() Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|