Türkçe Aranjmanlar Listesi |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türkçe Aranjmanlar ListesiAranjmanı seslendiren Şarkıcı Türkçe Aranjmanın Adı Yabancı Şarkıcı (Orijinal Şarkının Yorumcusu) Şarkının Orjinal Adı Ajda Pekkan Ağlama Anne Giannis Parios Thalassa Ajda Pekkan Ağlama Yarim Enrico Macias Entre l'orient et l'occident Ajda Pekkan Aldatma Mina Ancora, ancora, ancora Ajda Pekkan (Beş Yıl Önce On yıl Sonra'yla birlikte) Ah Fatma Adriano Celentano Susanna Ajda Pekkan Al Beni Carene Cheryl Grade Moi Avec Toi Ajda Pekkan Anlamadım Gitti Ajda Pekkan Ay Doğarken Sylvie Vartan La Maritza Ajda Pekkan Baksana Talihe Ajda Pekkan Viens Dans Ma Vie Ajda Pekkan Bambaşka Biri Gloria Gaynor I Will Survive Ajda Pekkan Bang, Bang Cher Bang, Bang Ajda Pekkan Beni de Charles Aznavour Un Idee Ajda Pekkan Bilmece Bildirmece Herve Vilard Moi Lorsque J'aime Ajda Pekkan Bir Anda François Valery Disco Brasilia Ajda Pekkan Bir Gece Sahnede Dalida Mourir Sur Scene Ajda Pekkan Bir Tek Sey Stevie Wonder I Just Called To Say I Love You Ajda Pekkan Bitsin Bu Sevda Ajda Pekkan Boş Sokak Matt Monro The Music Played Ajda Pekkan Çapkın Esther & Abi Ofarim Te Ador Ajda Pekkan Dönmem Sana Marie Laforet La Plage Ajda Pekkan Durdurun Şu Zamanı Susan Shirley Too Many Tears Ajda Pekkan Düşünme Hiç Mina Il Cigno Dell'Amore Ajda Pekkan Erkekleri Tanıyın Aris San Eem Ata Tzaeer Balev Ajda Pekkan Gel Ajda Pekkan Göz Göz Değdi Bana Tom Jones Not Responsible Ajda Pekkan Gözün Aydın Demis Roussos Far Away Ajda Pekkan Hancı Paul Mauriat Toccata Ajda Pekkan Haykıracak Nefesim Noëlle Cordier Mon Coeur Pour Te Garder Ajda Pekkan Her Yerde Kar Var Salvatore Adamo Tombe La Neige Ajda Pekkan Hoşgör Sen Enrico Macias On S'embrasse Et On Oublie Ajda Pekkan İçme Sakın Shuky & Aviva Signortina Concertina Ajda Pekkan İki Yabancı Frank Sinatra Strangers In The Night Ajda Pekkan İlkokulda Tanışmıştık Patricia Carli Les Mal Aimes Ajda Pekkan Kendi Kendimle Ben Ajda Pekkan Face A Face Avec Moi Ajda Pekkan Kim Derse ki Ricchi e Poveri Come Vorrei Ajda Pekkan Kimdir Bu Sevgili Marc Aryan Un Petit Slow Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti Sol Raye If We Were Free Ajda Pekkan Kim Olsa Anlatır Mina Mi Mandi Rosa Ajda Pekkan Mesut Ol Sen Dario Moreno On Ne Peut Jamais Savoir Ajda Pekkan Milyonzade Tony Dallara Norma Mia Ajda Pekkan Moda Yolunda Marc Aryan Ma Loulou Ajda Pekkan Nasılsın İyi Misin Daniel Gerard Thi Lai Lai Li Ajda Pekkan Ne Tadı Var Bu Dünyanın Esther & Abi Ofarim Jovano Jovankee Ajda Pekkan O Benim Dünyam Bonnie Tyler Holding Out For A Hero Ajda Pekkan Olmadı Gitti Ajda Pekkan Olsun Varsın Ajda Pekkan Olur Ya Giannis Parios Logia Ajda Pekkan Onyedi Yaşında Adriano Celentano Si E' Spento Il Sole Ajda Pekkan Palavra Palavra Mina & Alberto Lupo Parole Parole Ajda Pekkan Sakın Sakın Ha Rafaella Carra A Far L'Amore Comincia Tu Ajda Pekkan Saklanbaç Andy Williams Charade Ajda Pekkan Sana Doğru Mia Martini Quante Volte Ajda Pekkan Sana Neler Edeceğim Fairuz Kan Azzaman Ajda Pekkan Sensiz Yıllarda Los Iracundos Puerto Montt Ajda Pekkan Sev Sen de Gönlünce Ajda Pekkan Seninle Bir Bütünüz Giannis Parios Mi Ginis I Agapi Mou Ajda Pekkan Sevgiler Ölünceye Kadar Toto Cotugno C'est Venice Ajda Pekkan Sen ve Ben Enrico Macias Juif Espagnol Ajda Pekkan Seviyorum Liz Sarian Je Me Souviens Ajda Pekkan Son Yolcu Mina Senza Fiato Ajda Pekkan Tanrı Misafiri Fairuz Tarik El Nahl Ajda Pekkan Uykusuz Her Gece Amii Stewart Working Late Tonight Ajda Pekkan Üç Kalp Patricia Carli Que C'est Triste Ajda Pekkan Üzgün Yüzlü Dertli Akşam Ajda Pekkan Varsın Yansın Ajda Pekkan Yağmur Jose Feliciano Rain Ajda Pekkan Ya Sonra Mina Giorni Ajda Pekkan Yaşamak Ne Güzel Şey Ajda Pekkan Yeni Bir Gün Doğdu Bize Ajda Pekkan Yalnızlık Yolcusu Giannis Parios Imerologio Monaxias Ajda Pekkan Yere Bakan Yürek Yakan Fairuz Akher Ayam El Sayfieh Ajda Pekkan Yolculuk Ricchi E Poveri Cosa Sei Akrep Nalan Karlar Düşer Salvatore Adamo Car Je Veux Alpay Asla Bir Daha Sevemem Tom Jones I'll Never Fall In Love Again Alpay Ayrılık Rüzgarı Dalida Concerto Pour Une Voix Alpay Bekle Aynı İskelede Engelbert Humperdinck Am I That Easy To Forget Alpay Boş Kadeh Peter Alexandre Kalinka Alpay Cennet Yolu Lucho Gatica Esperame En El Cielo Alpay Durdurun Şu Zamanı Susan Shirley Too Many Tears Alpay Eylül'de Gel Marc Aryan Qu'un Peu D'amour Alpay Eylül'de Gel Demiştim Giannis Parios Ki Ego Mazi Sou Alpay Hayalimdeki Resim Giannis Parios Imerologio Monaxias Alpay Kimse Bilmez Yarın Ne Olur Herve Vilard Tant Pis Pour Moi Alpay Sen Gidince Bobby Goldsboro Honey Alpay Sen Sevme Beni Salvatore Adamo Amour Perdu Alpay Senin İçin Giannis Parios Apo Tin Zoi Sou Tha Fio Alpay Sensizliğimin Şarkısı Dalida Aranjuez La Tua Voce Alpay Aşkımız Bitti Luis Miguel El Reloj Alpay Yağmur Astrud Gilberto I Will Wait For You Alpay Yalnız mısın Yine Elvis Presley Are You Lonesome Tonight Anne Marie David İnanma Nancy Sinatra Something Stupid Arda Kardeş Oy Anam Nicoletta Mamy Blue Arda Kardeş Pis Sinek Doors Mosqiuto Asu Maralman Yalanmış Julien Clerc Ce N'est Rien Asu Maralman Yalnızlık Julien Clerc Athena Senden Benden Bizden Doris Day Perhaps Perhaps Perhaps Aydın Tansel Aklımdan Bile Geçmezdi Mike Laure La Ultima Noche Aydın Tansel Genç Kızlar Dimitri Dourakin Toi Toi Toi Ay-feri Dünya Ne Yalan Brenda Lee All Alone Am I Ay-feri Annem Heintje Mama Ay-feri Aşk Bitmesin Vikki Carr It Must Be Him Ay-feri Bir Gün Anlarsın Marc Aryan Si J'etais Sur Ay-feri Bekleme Boşuna Mihalis Menidiatis Min Perimenis Pia Ay-feri Bu Son Olsun Sheila Adios Amour Ay-feri Dünya Dönüyor Marc Aryan Volage Volage Ay-feri Elveda Şarkılara Dalida Et Cetait L'amour Ay-feri Falcı Iva Zannichi Zingara Ay-feri İkimize Bir Dünya Marc Aryan La Chanson Du Vieille Aveugle Ay-feri Kaza Çok Rika Zarai Casatchok Ay-feri Yalan Dünya Mary Hopkin Those Were The Days Ayla Algan Anlasana Julio Iglesias Abrazame Ayla Algan Aşk Hikayesi Andy Williams Where Do I Begin Ayla Algan Aşka Veda Enrico Macias Je Quitte Mon Pays Ayla Algan Bilenler Kazanıyor Raffaella Carra A Far L'amore Comincia Tu Ayla Algan Dünya Tersine Dönse Teach In Ding A Dong Ayla Algan Gönlümdeki Saraya Dalida Salma Ya Salama Ayla Algan Haberin Var mı Marinella Etsi Ein'i Zoi Ayla Algan Ne de Olsa Karın Dalida Ta Femme Ayla Algan Sen de Katıl Bize Bimbo Jet El Bimbo Ayla Algan Sevdikçe Sevesim Geliyor Giannis Parios Sygomi Pou S'Agapo Ayla Dikmen Nereye Stelios Kazantzidis Efyge Efyge Ayla Dikmen Sensiz Yaşamam Los Iracundos Puerto Montt Ayla Dikmen Onu Bilmem Ayla Dikmen Aşk Defteri Aylin Urgal Al Beni Carene Cheryl Garde Moi Avec Toi Ayşe Mine Sıkı Fıkı PMRB Mathema Solfege Ayten Alpman Aynalar aynalar Lennon Sisters This Is My Song Ayten Alpman Ayrıldık Yalnızım Dalida Ciao Amore Ciao Ayten Alpman Ben Böyleyim Vikki Carr Adoro Ayten Alpman Beni Unutma Milva Guarda Che Luna Ayten Alpman Birazcık Umut Gilda Ragazza Del Sud Ayten Alpman İnan Bana Dalida Mama Ayten Alpman İstersen Vikki Carr La Nave Del Olvido Ayten Alpman Kimbilir Kim Var Yanında Valentina Greco Un Grande Addio Ayten Alpman Kim Demiş Aşk Yalandır Diye Rika Zarai Kasatschok Ayten Alpman Memleketim Mireille Mathieu L'Aveugle Ayten Alpman O Gün Mike Brand Dis Lui Ayten Alpman Sen Artık Beni Düşünme Sylvie Vartan La Maritza Ayten Alpman Seni Unutmak İstiyorum Georgia Gibss Kiss Of Fire Ayten Alpman Tek Başına Milva Da Troppo Tempo Ayten Alpman Unutsana Tolis Voskopoulos Apo Sena Extartate Ayten Alpman Yanımda Olsa Iva Zannichi Ciao Cara Come Stai Ayten Alpman Ben Varım Banu Şimdi Yalnızım Christian Adam Si Tu Savais Combien Je T'aime Barış Manço Karanlıklar İçinde Vanilla Fudge You Keep Me Hangin' On Başar Tamer Özlemekten Yoruldum Enrico Macias Aux Talons De Ses Souliers Berkant Doğun Günün Kutlu Olsun Buddy Greco It Had Better Be Tonight Berkant Binbir Gece Masalı Trio Los Panchos El Vagabundo Berkant Aşk Deyip Geçmeyin Bob Azzam C'est Ecri Dans Le Ciel Berkant Beni Biraz Dinler misiniz Vittorio Paltrinieri Portofino Berkant Ben, Sen, O Enrico Macias Je Suis Content Pour Toi Berkant Bilmem ki Bilemem ki Esther & Abi Ofarim Jovano Jovanke Berkant Çiçekler Gönül Bahçesini Süsler Enrico Macias L'Oriental Berkant Duydunuz mu Aşkımı Aris San Tel Aviv Berkant Düğün Şarkısı Enrico Macias Pour Tout L'or Du Monde Berkant Gel Güzelim Yavrum Los Machucambos El Chameleon Berkant Gönül Ferman Dinlemez Dalida Tzigane Berkant Sana Gönül Verdim Diye Stelios Kazantzidis Den Sou Elipe Tipota Berkant Sana Şarkımı Bıraktım Richard Anthony Je Me Suis Souvent Demande Berkant Seni Bulsam Beni Beklerken Enrico Macias Les Vacances Berkant Seni Özlerim Adriano Celentano E Voi Ballate Berkant Vuruldum Bir Kıza Hugues Aufray Le Rossignol Anglais Berkant Yıllardan Sonra Dönersem Enrico Macias Le Plus Grand Bonheur Du Monde Birsen Armağan Ah Yalancılık Esther & Abi Ofarim Cinderella Rockafella Burcu Güneş Bana Evet De Thalia De Donde Soy Burcu Güneş Alimallah Simon Hadchiti Aalim Allah Cahit Oben Selam Dostlar Michel Fugain Chante comme si tu devais mourir demain Cem Karaca Bang, Bang Cher Bang, Bang Corinne Noelle Sevgi Denen Şey Çok Ulu Pierre Barouh, Francis Lai Plus Fort Que Nous Çetin İnöntepe Sen İster miydin Cedars For Your Information Dario Moreno Aşkımız Bitti Dario Moreno Mesut Ol Sen Dario Moreno On Ne Peut Jamais Savoir Dario Moreno Deniz ve Mehtap Dario Moreno Le Mousettes de Mykonos Dario Moreno İstanbul Kızları Deniz Erkanat Helal Olsun Cedars For Your Information Deniz Seki Böyle Gelmiş Böyle Geçer Fairuz Al Bint Chalabiya Deniz Seki Böyle Gelmiş Böyle Geçer Fairuz Al Bent Al Shalabya Ebru Gündeş Tanrı Misafiri Fairuz Tarik El Nahl Emel Müftüoğlu Haykırdım Giannis Parios Amfivallo Engin Evin Kıskançlık Hastası Enrico Macias Jalousie Maladie Engin Evin Olmaz Olsam Enrico Macias Melisa Engin Evin Yok ki Başka Dünya Julien Clerc C'est Ne Rien Ercan Turgut Senin Olsun Roberto Carlos Lady Laura Erkin Koray Fesupanallah Samir Yazbek Weli Weli Men Hobboun Weli Erkut Taçkın Sen Brothers Four Green Fields Erkut Taçkın Baba Paul Anka Papa Erkut Taçkın Beyaz Ev Sacha Distel La Casa D'Irene Erkut Taçkın Seni Görünce Ike & Tina Turner Natbush City Limits Erol Büyükburç Gözlerime iyice Bak The Ventures Penetration Erol Büyükburç Bu Ne Yalan Dünya Mary Hopkin Those Were The Days Erol Büyükburç Elele Donna Hightower The World Today Is A Mess Erol Evgin Bir Gün Biter Mireille Mathieu Pardonne-moi Ce Caprice D'enfant Erol Evgin Eski Günler Sergio Endrigo Canzone Per Te Erol Evgin Sen Gilles Direu Alouette Alouette Erol Evgin Takvim Jose Feliciano The Windmills Of Your Mind Ersan Erdura Tren Sekizde Gidiyor Haris Alexiou To Traino Ertan Anapa Aşk Bir Hasret Şarkısıdır Archie Beleiver Hernando's Hideaway Ertan Anapa Aşkım Dillere Destan Tom Jones Delilah Ertan Anapa Beni Terketme Jacques Brel Ne Me Quitte Pas Ertan Anapa Benim Bütün Dualarım Seninle Lucho Gatica Historia D'un Amour Ertan Anapa Canım İsterse Orietta Berti Alla Fine Della Strada Ertan Anapa Dönüp Bakan Hugues Aufray Celine Ertan Anapa Gidiyor Elden Gençlik Tony Dallara Norma Mia Ertan Anapa Git Artık Teddy Randazzo One More Chance Ertan Anapa Ha Ha Ha Giorgos Kinousis Ta Paidia Ertan Anapa Hep Meleklere Sordum Neil Sedaka You Mean Everything To Me Ertan Anapa İnanmak İstiyorum Sevgine Joe Dolan Make Me An Island Ertan Anapa Misafirim Bu Gece Aris San Eem Ata Tzaeer Balev Ertan Anapa Sokağından Geçtim Dün Gece Tony Bennet Boulevard Of Broken Dreams Ertan Anapa Yere Bakan Yürek Yakan Nino De Murcia Nostalgia India Ertan Anapa Yine Yalnızım Bu Bahar Joan Baez Manha De Carnaval Ertan & Funda Anapa Al Beni Carene Cheryl Garde Moi Avec Toi Esin Afşar Alkışlarla Alla Pugacheva Arlekino Esin Afşar O Pencere Googoosh Doe Panjereh Esin Engin Emelim Adiss Harmandian Ardyoq Inchu Esin Şentürk Babacığım Mireille Mathieu Addio Esmeray Ayrılık Olsa Bile Delirium Jesahel Fatoş Balkır Artık Çok Geç Patty Pravo La Bambola Fecri Ebcioğlu Bugün Varız, Yarın Yokuz Rika Zarai Hava Naguila Fecri Ebcioğlu Bu Ne Biçim Hayat Mary Hopkin Those Were The Days Fecri Ebcioğlu İçtim İçtim Kendimden Geçtim Nana Mouskouri Vole Vole Farandole Fecri Ebcioğlu Kimdir Bu Sevgili Marc Aryan Un Petit Slow Fecri Ebcioğlu Dünya Dönüyor Marc Aryan Volage Volage Fecri Ebcioğlu Zengin Olsaydım Ferdi Özbeğen Aman Dikkatli Ol Enrico Macias Aie, Aie, Aie, Je T'aime Ferdi Özbeğen Aman Yavaş Enrico Macias Oublie Les Filles Ferdi Özbeğen Aradığın Ben miyim Lionel Richie Hello Ferdi Özbeğen Başkası mı Var Majeda Al Roumy Kilshi Aam Yikhlas Ferdi Özbeğen Bir Düşmeye Gör Fairuz B'Hebbak Ya Lebanon Ferdi Özbeğen Dönsen Bile Makis Hristodopoulos Poios Se Phira Apo Mena Ferdi Özbeğen Elini Sallasan Fairuz Ya Ya Nassini Ferdi Özbeğen Giden Sensin Charles Aznavour La Boheme Ferdi Özbeğen Güzel Bir Rastlantı Giannis Parios Pio Kali I Monaxia Ferdi Özbeğen İçimdeki Bir His Giannis Parios Pote Pote Pote Ferdi Özbeğen Hep Böyle Linda De Suza Un Jour Ici Un Jour Ailleurs Ferdi Özbeğen Kendimle Hesaplaştım Haris Alexiou Odos Aristoteloys Ferdi Özbeğen Kurumuş Bir Dal Gibiyim Fairuz La Enta Habibi Ferdi Özbeğen O Günler Lili Ivanova Kamino Ferdi Özbeğen O Karanlık Gecelerde Luigi Tenco Ho Capito Che Tiamo Ferdi Özbeğen Öyle Küçük ki Sergio Endrigo Canzone Per Te Ferdi Özbeğen Özlenen Sevgiliye Jose Feliciano Cenizas Ferdi Özbeğen Nerdesin Nerde Fairuz Hela Ya Wasea Ferdi Özbeğen Piyanist Jose Feliciano La Balada Del Pianista Ferdi Özbeğen Rabbena Farid El Atrache Habbeyna Habbeyna Ferdi Özbeğen Sana İhtiyacım Var Orson Welles I Know What It Is To Be Young Ferdi Özbeğen Sanki Bulunmaz Hint Kumaşı Fairuz Akher Alem El Sayfieh Ferdi Özbeğen Sefam Olsun Haris Alexiou O Fantaros Ferdi Özbeğen Senden Sonra Iva Zanicchi Nostalgias Ferdi Özbeğen Seviyorum Delicesine Fairuz Kenna Netlaka Fi Al Shieh Ferdi Özbeğen Söyleyemedim Linda De Suza Face A Face Ferdi Özbeğen Şiir Gibi Linda De Suza Gri Gri Ferdi Özbeğen Unuttun mu Giannis Parios Se Girevo Ferdi Özbeğen Yok Yok Yalan Deme Lucho Gatica Los Ejes De Mi Carreta Fikret Kızılok Kalbim Lole Y Manuel Dime Fikret Kızılok Sevgilim Beatles All My Loving Füsun Önal Aç Gözünü Demis Roussos When I'm Kid Füsun Önal Aşkından Deliye Döndüm Jesus Christ Superstar The Temple Füsun Önal Aman Efem Litsa Sakellariou Ama Lefterathi E Kriti Füsun Önal Aşk Nezlesi Rita Pavone Il Raffreddore Füsun Önal Ay Kaçma Liza Minelli I Gotcha Füsun Önal Döne Döne Enrico Macias Le Mendiant De L'amour Füsun Önal Dünyaya Bak Biraz Bill Haley Rock Around The Clock Füsun Önal Fakir Kızın Öyküsü Marcella Bella Sicilia Antica Füsun Önal Flört Jonathan King Flirt Füsun Önal Gel Gel Marie Laforet Viens Viens Füsun Önal Genç Kız Oldum Ben Nana Mouskouri Never On Sunday Füsun Önal Oh Olsun Phillips Nikolaou Logia Logia Logia Füsun Önal Senden Başka Nana Mouskouri Milisse Mou Füsun Önal Seni Beklerken Suzi Quatro Can The Can Füsun Önal Seni Gidi Nana Mouskouri Irini Füsun Önal Söyleyin Arkadaşlar Teach In Ding A Dong Füsun Önal Şeytana Uydum Cedars For Your Information Füsun Önal Taka Takata Paco Paco Taka Takata Guy Marchand İspanyol Kadın Guy Marchand La Passionata Gökben Aşkla Pazarlık Olmaz Haris Alexiou Dimitroula Mou Gökben Çiripi Çiripa Paco Paco Chiripi Chiripa Gökben Çok mu Gördün Enrico Macias La Fete Orientale Gökben Diri Dahdar Panagiotis Mihalopoulos Mes Stis Polis To Hamam Gökben İlk ve Son Aşkımsın Bimbo Jet Brasilia Carnaval Gökben Randevu Christian Adam Si Tu Savais Combien Je T'aime Gökben Rüzgar Gibi Geçtin Enrico Macias La Casa Del Sol Gökben Şiribim Şiribom Marion Maerz Chiribim Chiribom Gökben Yaşanılmaz Hep Rüyada Alain Delorme Je Reve Souvent D'une Femme Gökben Bu Ne Biçim İştir Gökhan Taparım Seversen Gilles Direu Alouete Gökhan Gönül Kaçanı Kovalar Mario Zelinotti Il Conto Torna Gökhan Yalnız Adam Moody Blues Melancholy Man Gönül Akkor Böyle Gelmiş Böyle Geçer Fairuz Al Bint Chalabiya Gönül Akkor Ne Oldu Sana Manos Papadakis Mia Dekara Gönül Turgut Ağlama Boş Yere Iva Zannichi La Felicita Gönül Turgut Birazcık Yüz Ver Fairuz Al Oudal El Mensiyyi Gönül Turgut Kim İçin Ne İçin Tony Cucchiara Se Voui Andare Vai Gönül Turgut Telefondayım Yine Peppino Gagliardi Innamorarmi Di Te Gönül Turgut Uzat Artık Elini Eva Comme Les Bles Gönül Turgut Üzüntüyü Bırak Yaşamana Bak Mary Hopkin Those Were The Days Gönül Yazar Affet Beni Mireille Mathieu Pardonne-moi Ce Caprice D'enfant Gönül Yazar Arkadaşımın Aşkısın Enrico Macias La Femme De Mon Ami Gönül Yazar Aşk Hikayesi Andy Williams Where Do I Begin Gönül Yazar Çapkın Kız Marie Laforet Mon Amour Mon Ami Gönül Yazar Dönemez ki Bana Adiss Harmandian Tzaghikner Gönül Yazar Dün Derken Charles Aznavour Hier Encore Gönül Yazar Hayat Geçiyor Hemen Shirley Bassey Life Goes On Gönül Yazar Kara Kedi Geçti Marino Marini Marina Gönül Yazar Özlediğim Sevgilim Georges Moustaki Le Meteque Gönül Yazar Sen Başkasın Adriano Celentano La Mezza Luna Gönül Yazar Senin Gibi Leslie Petite Fille Gönül Yazar Seni Sordum Christian Adam Si Tu Savais Combien Je T'aime Gönül Yazar Sevenlerin Kaderi Andy Williams Speak Softly Love Guy Marchand İspanyol Kadını Gülden Karaböcek Güleceksin Ağlanacak Haline Donna Hightower The World Today Is A Mess Gülden Karaböcek Şaka Şaka Paco Paco Taka Takata Gün Yüksel Ağla ki Mina A Chi Gün Yüksel Döndüm Geldim Sana Gilbert Becaud Je Reviens Tu Chercher Gün Yüksel Dönsen Bana Al Martino Somewhere My Love Güneri Tecer Dan Dan Sonny & Cher Bang Bang Güneri Tecer Leyla Leyla Berduşum Elias Rahbani Leila Leila Jolie Fille Güzin ile Baha Allah Allah Ne Zaman Charles Bonzo Allah Allah Ya Baba Haldun Özdenizmen Mutluyum Senin Yanında Don Williams Green Green Grass of Home Haldun Özdenizmen Sıra Bende Tony Cucchiara Se Voui Andare Vai Handan Kara Gözüm Sende Esma Redzepova Macedonian Horo Hasan Çalımlı Aşksız adam Engelbert Humpredinck A Man Without Love Hayati Kafe Ah Kalbim Engelbert Humpredinck Take My Heart Hayati Kafe Her Şey Yalanmış Simon and Garfunkel El Condor Pasa Hurşid Yenigün Ulan Ziya Cherry Wainer Valencia Hümeyra Bundan İyisi Can Sağlığı Tolis Voskopoulos Pexe File Ta Santouri Hümeyra Do Do Do Di Re Re Enrico Macias Le Mendiant De L'amour Hümeyra Dönülmez Bir Yoldayım Paul Anka Papa Hümeyra Sessiz Gemi Christian Delagrange Sans Toi Je Suis Seul Hümeyra Sus Duymasın Dalida Ne Lui Dis Pas Işıl German Baksana Bana Santiana Miss America Işıl German Biliyorum Sensin Patrick Topaloff Alo Lola, C'est Lolo Işıl Yücesoy Açılmamış Mektup Enrico Macias Ta Lettre İhsan Kayral Bunu Sen İstedin Jean Francois Michael Adieu Jolie Candy İhsan Kayral Dön Geriye Voskopoulos Tolis Agonia İhsan Kayral Bir Ömür Böyle Geçti Enrico Macias Un Rayon De Soleil İlham Gencer Bak Bir Varmış Bir Yokmuş Bob Azzam C'est Ecri Dans Le Ciel İlham Gencer Mehtaplı Geceler Moda Yolunda Engelbert Humperdinck A Man Without Love İlham Gencer N'olur Yapma Tony Dallara Norma Mia İlham Gencer Yalnız Tek Bir Gece Charles Aznavour Je T'attends İnci Çayırlı Affet Mireille Mathieu La Paloma Adieu İnci Çayırlı Mutluyum Tony Christie Old Italian Serenade İstanbul Gelişim Orkestrası Öğretmenim Irene Sheer Goodbye Mama Jale Birsel Çapkın kız Marie Laforet Mon Amour Mon Ami Jennifer O Yazdan Bir Hatıra Johnny Hallyday Yeşil Gözleri İçin Johnny Hallyday Ne Joues Pas Ce Jeu La Johnny Hallyday Altın Yüzük Johnny Hallyday Anneau d'Or Juanito Arkadaşımın Aşkısın Enrico Macias La Femme De Mon Ami Juanito Artık Yalnızım Christophe J'ai Entendu La Mer Juanito Ay Beyaz Deniz Mavi Chiraz Abdo Habeb Ghandoura Juanito Gurbet Enrico Macias Adieu Mon Pays Juanito Kumsaldaki İzler Enrico Macias Solenzara Juanito Son Şarkım Enrico Macias Non, Je N'ai Pas Oublie Juanito Gardiyan Los Tres Praguayos Amanecer Guajiro Juanito Elveda Capri Kadri Ünalan Orkestrası Bereli Bereli Cocki Mazetti Giovane Giovane Kadri Ünalan Orkestrası Seviyorum Seveceğim Peppino Gagliardi T'amo T'amero Kamuran Akkor Selam Size Aşıklar Bob Azzam Viens dans Mes Bras Kamuran Akkor Aman Aman Lolita Flores Amour Amour Kamuran Akkor Arkadaş Yok Nada Ma Che Freddo Fa Kamuran Akkor Aşk Eski Bir Yalan Enrico Macias S'il Fallait Tout Donner Kamuran Akkor Bal Arısı Enrico Macias Sans Voir Le Jour Kamuran Akkor Dağlar Kızı Reyhan Rashid Behbudov Daglar Qizi Reyhan Kamuran Akkor Evet mi Hayır mı ? Donna Hightower The World Today Is A Mess Kamuran Akkor Hayat Geçmez Boş Yere Edith Piaf Johnny, Tu N'es Pas Un Ange Kamuran Akkor Kim Kimedir Bu Dünya Fairuz Nassam Alaynal Hawa Kamuran Akkor Laleler Rashid Behbudov Laleler Kamuran Akkor Mavi Boncuk Phillips Nikolaou Pare Pare Me Kamuran Akkor Sen Başkasın Les Musiciens La Petite Marie Kamuran Akkor Seni Beklerim Öptüğün Yerde Nino De Murcia El Cordobes Kamuran Akkor Sen Nerde Ben Orda Nicoletta Mamy Blue Kamuran Akkor Seviyor Sevmiyor Edith Piaf Domino Kamuran Akkor Şimdi Şimdi Black Cats A Chili Pum Kamuran Akkor Yalvarırım Affet Iva Zannichi Io Ti Daro Di Piu Kamuran Kızılboğa Ayrıldı Yollar Matt Monroe All Of A Sudden Kanat Gür Deli Gönlüm Gianni Morandi Cuore Matto Kaygısızlar Hüzün Joan Baez I'm A Gambler Kenan Çillim Çillim Black Cats A Chili Pum Kenan Rüzgar Gibi Geçti Demis Roussos My Friend The Wind Kerem Yılmazer Hayat Boş Christie Yellow River Lale Akat Aşkımızdı O Jose Feliciano Once There Was A Love Lale Akat Biz Böyleyiz Donna Hightower The World Today Is A Mess Lale Belkıs Ben Senden Gencim Patricia Carli Toi Lale Belkıs Beni Bırakma Jacques Brel Ne Me Quitte Pas Lale Belkıs Bizim Şarkımız Yves Montand Les Feuilles Mortes Lale Belkıs Çilli Çilli Black Cats A Chili Pum Lale Belkıs Çingene Black Blood Chicano Lale Belkıs Doğduğum Ev Oscar Harris Alta Gracia Lale Belkıs İhtiyar Adam ve İçki Nana Mouskouri Vole Vole Farandole Lale Belkıs İkimize Bir Dünya Marion Maerz Chiribim Chiribom Lale Belkıs Kafadar Shuky & Aviva Je T'aime Un Peu Trop Lale Belkıs Nerden Rastladım Sana Orietta Berti Tipi Tipitin Lale Belkıs Onun Hikayesi Franck Pourcel Histoire D'o Lale Belkıs Söyle Mike Brand Dis Lui Lale Belkıs Yolun Açık Olsun Marie Myriam L'oiseau et L'enfant Lale Belkıs Vazgeç Paul Anka Flashback Luigi Sensiz Marc Aryan Dinle Yavrucuğum Marc Aryan Tu es une Petite Fille Marc Aryan Doğum Günün Kutlu Olsun Marc Aryan Feliz Cumpleano Marc Aryan Yalancısın Marc Aryan Si J'Etais Sur Marc Aryan Kimdir bu sevgili Marc Aryan Un Petit Slow Marc Aryan Nasıl Evlenirsin Bu Lisanla Marc Aryan Giorgina Marc Aryan Kalbin Yok Mu? Marc Aryan Marc Aryan Ayşe, Fatma, Semra (Eski aşıklar) Marc Aryan Marc Aryan Mersi Marc Aryan Volage Volage Marc Aryan Dünya Dönüyor (Atlı karınca) Marc Aryan Volage Volage Marc Aryan Moda Yolu Marc Aryan Ma Loulou Mario Zelinotti Deli Kalbim Mavi Çocuklar Deniz Kızı Enrico Macias Chanter Mavi Çocuklar Dün Geçtim Önünden Eski Evina?¦ Luigi Tenco Mi Sono İnnamorato di te Mavi Işıklar Zaman Doors Take it as it Comes Mavi Işıklar Venüs ve Aşk Shocking Blue Venus Mavi Işıklar Ağla Çocuk Gibi The Box Tops Cary Like A Baby Mavi Işıklar Aşk Çiçeği Shocking Blue Send Me A Postcard Mavi Işıklar Aşk Mevsimi Chad & Jeremy Yesterday's Gone Mavi Işıklar Büyük Babam Der ki 1910 Fruit Gum Company Simon Says Mavi Işıklar Gitme Kal Bee Gees Never Say Never Again Mavi Işıklar Gözyaşları Teresa Brewer A Tear Fell Mavi Işıklar İyi Düşün Taşın Cedars For Your Information Mavi Işıklar Yalnızım Beatles Yesterday Maya Casabianca Esmerim Mehmet Taneri Beni Tanımasan da Mehmet Taneri Vuruldum Ben Bir Sarışına Cesaria Evora Besame Mucho Mehmet Taneri Bu Son Gecemiz Tom Jones Thunderball Mehmet Taneri Sen Sen Sen Milva O Bella Ciao Meral Zuhal Aşk mı Diyorsun Buna Afric Simone Hafanana Mersedes Yazık sana Dean Martin Sway Metin Ersoy Gel Bana Dans Edelim Harry Belafonte Jamacia Farewell Miguel Amador Hatırla Beni Mina Aşkımız Bitti Mina Un Anno D'amore Mina Neden Mina Soli Mina Mevsim Bahar Mina Io Sono Cuel Che Sono Mina Dön Bana Mina Un Anno D'amore Mine Kürkçüoğlu Haftaya Afric Simone Ramaya Moğollar Mektup Box Tops The Letter Muzaffer Uludağ Gülüyorsa Gözlerim Demis Roussos Love Lady Of Arcadia Nazan Şoray Bir Aşık Olursam Dolly Dots Leila Neco Gülmeyi Unutan Adam Leo Sayer The Show Must Go On Neco Onlar Orietta Berti Omar Neco Seni Bana Katsam Joe Dassin A Toi Nejla İz Seviyorum Seveceğim Bimbo Jet Brasilia Carnaval Nermin Candan O Gitti Stelios Kazantzidis Efyge Efyge Nesrin Sipahi Gelsen Bana Al Martino Somewhere My Love Nesrin Sipahi Gel Şarkı Söyle Nana Mouskouri Vole Vole Farandole Nesrin Sipahi Git İstersen Jose Feliciano The Windmills Of Your Mind Nesrin Sipahi Hasret Georges Moustaki Le Meteque Nesrin Sipahi Hayat Tatlı Bir Rüya Marliene Dietrich Lilli Marlene Nesrin Sipahi Sen İstedin Bobby Goldsboro Honey Nesrin Sipahi Yağmur Seninle Güzel Jose Feliciano Rain Neşe Alkan Öderim Sana Las Grecas Te Estoy Amando Locamente Neşe Eren İyi Olur İnşallah Enrico Macias La fete orientale Neşe Karaböcek Aradı Buldu Beni Fairuz Rejhet El Shatweye Neşe Karaböcek Aşka Saygın Varsa Paco Paco Taka Takata Neşe Karaböcek Beni Bana Ver Berlin Take My Breath Away Neşe Karaböcek Dost Bahçesi Fairuz Irjahee Ya Alf Laila Neşe Karaböcek Gözyaşı Yalan Söylemez Mireille Mathieu On Ne Vit Pas Sans Dire Adieu Neşe Karaböcek Kertenkele Manolis Aggelopoulos Ta filia sou fwtia Neşe Karaböcek Kısmet Fairuz Nehna Ouel Amar Jirane Neşe Karaböcek Ölmeden Gel Harout Pamboukchian Ko Sev Atchere Neşe Karaböcek Özlem Rıhtımı Cat Stevens Lady D'arbanville Neşe Karaböcek Yalvarma Fairuz Habbeytak Bissayef Nil Burak Seni İyi Tanırım Joe Dolan Lady In Blue Nil Burak Birisine Birisine Nil Burak Ya Mustafa Bob Azzam/Dario Moreno Ya Mustafa (Mustapha) Nilgün Atılgan Sor Ne O Paul mc Cartney And Wings Mrs Vanderbilt Nilgün Atılgan Oldu mu Abba Waterloo Nilgün Onatkut Öteki Kadın Los Iracundos Puerto Montt Nilgün Yomulcay Cimri Sevgilim Black Cats A Chili Pum Nilüfer Boş Sokak Matt Monro The Music Played Nilüfer Tek Başına Milva Da troppo tempo Nilüfer Ara Sıra Bazı Bazı Las Grecas Que Bonito Aquella Noche Nilüfer Ağlıyorum Yine Mireille Mathieu Acropolis Adieu Nilüfer Artık Sende Gözüm Yok Giannis Poulopoulos Pame Gia Ipno Katerina Nilüfer Ayrılık Hasreti Robert Flack Killing Me Softly With His Song Nilüfer Başıma Gelenler Ilanit Bashana Haba'a Nilüfer Bazen Hayaller Kurarım Joan Baez Manha De Carnaval Nilüfer Ben Seni Seven Kadın Barbra Streisand Woman In Love Nilüfer Beyaz Mendil Elpida Socrates Nilüfer Dönsen Bile Makis Hristodoulopoulos Poios Se Pire Apo Mena Nilüfer Göreceksin Kendini Anne Marie David Tu Te Reconnaitres Nilüfer Hayır Hayır Hayır Mina Grande Grande Grande Nilüfer Hey Gidi Günler Enrico Macias Le Violon De Mon Pere Nilüfer Kalbim Bir Pusula Paco Paco Taka Takata Nilüfer Kaybettiğim Dünyam Mina Sensazione Nilüfer O Sevince Marcella Bella Io Domani Nilüfer Neden Vicky Leandros Nous N'aimerons Jamais Assez La Vie Nilüfer Nerdesin Nerde Fairuz Hela Ya Wasea Nilüfer Pişman Olacaksın Enrico Macias Reste-Moi Fidele Nilüfer Selam Söyle Enrico Macias Pourquoi Parler D'amour Nilüfer Sen de Söyle Irene Sheer Goodbye Mama Nilüfer Sensiz Olmaz Marie Myriam Los Olvidados Nilüfer Söyleyemedim Linda De Suza Face Ã? Face Nilüfer Sus Konuşma Mina Che Novita Nilüfer Körebe Mireille Mathieu Emmene-Moi Demain Avec Toi Nilüfer Taa Uzak Yollardan Manolis Aggelopoulos Ta Mavra Matia Sou Nilüfer Varsa Söyle Irene Carr What A Feeling Nilüfer Yalnızlığımla Başbaşa Kalınca Abba The Winner Takes It All Nilüfer Kim Arar Seni Nino De Murcia Seni Beklerim Öptüğüm Yerde Nino De Murcia El Cordobes Nonna Bella Böyle Bu Dünya Nada Ma Che Freddo FÃ* Nonna Bella Hapşu Rita Pavone Il Raffreddore Nonna Bella Sen Varsın Dünyamda Bobby Vinton Never On Sunday Nurhan Damcıoğlu Aşkın En Güzeli Michel Fugain Une Belle Histoire Nurhan Damcıoğlu Öyle mi Böyle mi Carene Cheryl Garde Moi Avec Toi Nükhet Duru Ben Erkek Olsaydım Ornella Vanoni Rabbia Liberta Fantasia Nükhet Duru Her şey Yeni Gilbert Montagne Just For Tonight Nükhet Duru Ne Yazık Sergio Endrigo Canzone Per Te Nükhet Duru Sen Yeter ki İçten Gülüver Harry Belafonte Jamaica Farewell Nükhet Duru Yalan Sözlerle Mina Amado Mio Oktay Ulukök Yalnız Adam Demis Roussos Nature Boy Okyay Aşkımız Yazılsaydı Semaya Salvatore Adamo Ensemble Okyay Aşksız Olmaz Bu Dünya Salvatore Adamo Arrivederci Tokyo Okyay Dön Bana Sen Salvatore Adamo Tu Me Reviens Okyay Gel Esmerim Salvatore Adamo Viens Ma Brune Okyay Gelme Sen Rüyama Salvatore Adamo J'ai Pas De Mande La Vie Okyay İsmini Haykırıyorum Salvatore Adamo Ton Nom Okyay Komşu Kızı Salvatore Adamo Dis Ma Muse Onay Işıl Sevilmeyen İnsan Engelbert Humperdinck A Man Without Love Onay Işıl Tebrik Ederim Cliff Richard Congratulations Ömer Aysan Memleketim Mireille Mathieu L'Aveugle Ömer Aysan Oğlum Richard Harris My Boy Ömer Tarıman Dön Aşkım Simone Drexel Mikado Ömür Göksel Leyla Tom Jones Delilah Ömür Göksel Senin Yanında Gianni Morandi Linda Belinda Ömür Göksel Bir Mevsimlik Aşk Andy Williams Can't Take My Eyes Off You Ömür Göksel Bir Zamanlar Biz Seninle Milva Iptissam Ömür Göksel Ha Üç Gün Önce Jose Luis Perales Y Tu Te Vas Ömür Göksel Her şey Dün Gibi Gilbert Becaud Je Reviens Tu Chercher Ömür Göksel Kaçamak Nancy Sinatra & Lee Hazelwood Summer Wine Ömür Göksel Sen Kadehlerdesin Mary Hopkin Those Were The Days Ömür Göksel Sen Varsın Frank Sinatra My Way Ömür Göksel Seni Tanır Gibiyim Enrico Macias Pour Tout L'or Du Monde Özdemir Erdoğan Çocukluk Günleri Marie Laforet Ivan Boris et Moi Özdemir Erdoğan Sevmiştim Seni Charles Aznavour C'Est Fini Özdemir Erdoğan El Ele Delirium Jesahel Özdemir Erdoğan Aşk Gilbert Becaud Nathalie Özdemir Erdoğan Ayrılık Şarkısı Charles Aznavour La Boheme Özdemir Erdoğan Bahar Gelince Nicola Di Bari Il Cuore E Uno Zingaro Özdemir Erdoğan Duyduk Duymadık Demeyin Stelios Kazantzidis Efyge Efyge Özdemir Erdoğan Keman Öğretmeni Domenico Modugno Il Maestro Di Violino Özdemir Erdoğan Kimbilir Belki Bir Akşam Üstü Tonis Maroudas Ti Ine Afto Pou To Lene Agapi Özdemir Erdoğan Matador Dalida Les Gitans Özdemir Erdoğan Ömrümün Baharında Gilles Direu Alouette Alouette Özdemir Erdoğan Sevmekten Korkuyorum Lucho Gatica Angustia Özkan Kaymak Herkes Elele Udo Jürgens Anuschka Özkan Kaymak Senin İçin (24 Temmuz) Sol Ray If We Were Free Parla Şenol Biri Ben Biri Sen Marion Maerz Chiribim Chiribom Parla Şenol İnanmam Simone Drexel Mikado Parla Şenol Babidu Bibidu Bu Gigliola Cinquetti Bibbidi Bobbidi Bu da 'cenerentola' Patricia Carli Bilmezdim Evvelce Patricia Carli Le lion Patricia Carli Özlerim İstanbul'u Patricia Carli Les Mal Aimes Patricia Carli Boğaziçi Patricia Carli Les Mal Aimes Patricia Carli Bir Gün Sana Döneceğim Patricia Carli Encore Une Fois Patricia Carli Seni Andıkça Patricia Carli Patricia Carli Mektup Patricia Carli Peppino di Capri Melankoli Ne Güzelsin Peppino di Capri Melancolie Peppino Gagliardi Benim Çiçeğim Rana Alagöz Balayı Sonny & Cher Little man Rana Alagöz Dibi Dibi Da Elpida Allh Mia Mera Rana Alagöz Köyümüz Eva Comme les Bles Rana Alagöz Bil Lulu Boy Rana Alagöz Bak Yanımdasın Cliff Richard Congratulations Rana Alagöz Balayı Sonny & Cher Little Man Rana Alagöz Dayak Cennetten Çıkma Myriam Makeba Pata Pata Rana Alagöz Evet mi Hayır mı Marie Laforet Ivan, Boris Et Moi Rana Alagöz Sensiz Hayat Irene Sheer Goodbye Mama Rana Alagöz Son Yaprak Sylvie Vartan Love Is Blue Rana Alagöz Yağmur Jose Feliciano Rain Rasim Ulusman Aşksız ve Yalnız Adam Engelbert Humperdinck A Man Without Love Rasim Ulusman Mutluluk Cedars For Your Information Rıza *****lıpoda Öyle Bakma Hugues Aufray Hasta Luego Rıza *****lıpoda ve Ritm 68 Elveda Sevgilim Jean Francois Michael Adieu Jolie Candy Rıza *****lıpoda ve Ritm-68 Bak bahar geldi Los Diablos Un Rayo de Sol Romalı Perihan Görünce Seni Dalida Besame Mucho Romalı Perihan Nerden Nereye Las Grecas Negras Son Tus Ojos Romalı Perihan O Bendim Franck Pourcel Histoire D'O Romalı Perihan Vay Başıma Gelenler Frankie Avalon Why Rüçhan Çamay Sensiz Yaşamam Los Iracundos Puerto Montt Rüçhan Çamay Babam Gibi Nancy Sinatra Summer Wine Rüçhan Çamay Gölgen Yeter Patricia Carli Le Petit Chien Rüçhan Çamay İncinen Hatıralar Patricia Carli Les Histoires D'Amour Rüçhan Çamay Yaşanmaz Aynı Evde Nancy Sinatra Something Stupid Saadet Sun Tekrar Seni Sevecek Eva Michael et Jimmy Sacha Distel Kime Derler Sana Derler Sacha Distel Chanson Orientale Salvatore Adamo Sen Sevme Beni Salvatore Adamo Amour Perdu Salvatore Adamo Her Yerde Kar Var Salvatore Adamo Tombe La Neige Salvatore Adamo İsmini Haykırıyorum Salvatore Adamo Ton Nom Selçuk Alagöz Zannet Equals Baby Come Back Selçuk Alagöz Askerin Şarkısı Al Bano Carrisi Bianca Di Luna Selçuk & Rana Alagöz Nazlanma Alain Barriere Tu t'en vas Selçuk Ural Al Sevgini Ahmad Zahir Tanha Shodam Tanha Selçuk Ural Arkadaşımın Aşkısın Enrico Macias La Femme De Mon Ami Selçuk Ural Ay Dede Dalida Flamenco Selçuk Ural Bir Şarkı Çal Raul Abrazon Chau Chau Adios Selçuk Ural Eski Aşklar Marc Aryan Agnes Selçuk Ural Gülü Seven Dikenine Katlanırmış Dean Martin The Naughty Lady Of Shady Lane Selçuk Ural Hiç Bilmeyeceksin Seni Sevdiğimi Engelbert Humperdinck A Man Without Love Selçuk Ural İnanmıyorum Seni Kaybettiğime Matt Monro The Music Played Selçuk Ural İnşallah Salvatore Adamo Incha'allah Selçuk Ural Kara Kedi Trini Lopez Quizas Quizas Quizas Selçuk Ural Kumsaldaki İzler Enrico Macias Solenzara Selçuk Ural Sensin Yaşanmazmış Enrico Macias Paris Tu M'as Pris Dans Tes Bras Selçuk Ural Son Şarkım Jose Feliciano The Gypsy Selçuk Ural Tatlı Yalan Tony Cucchiara Amico Mio Selçuk Ural Rüyamda Seni Gördüm Dün Gece Selçuk Ural Güle Güle Sana Esther Gall Shalom Dis Moi Shalom Selda Aşkın Bir Ateş Nino De Murcia Espanola Selda O Günler Lili Ivanova Kamino Selma Guneri Bilmezdim Evvelce Patricia Carli Le lion Selma Guneri Aşka Gülerdin Marino Marini Guarda Che Luna Selma Güneri Unut Sen Beni Demis Roussos Nature Boy Selma Güneri Yolun Açık Olsun Neil Sedaka One Way Ticket Semiha Yankı Kara Sevda Googoosh Eshareh Semiha Yankı Kurtarma Beni Fairuz Habbeytak Bessayf Semiha Yankı Mutlu Olmak İstiyorsan Lucho Gatica Los Ejes De Mi Carreta Semiha Yankı Tatlı Cadı Fairuz Sahar El Layali Semiha Yankı Yanıyorum 5000 Volts I'm On Fire Semiha Yankı Yaz Deftere Georgette Sayegh Yay Yay Yay Nassini Semiramis Pekkan Bana Yalan Söylediler Jose Feliciano The Gypsy Semiramis Pekkan Ben Böyleyim Joe Dassin La Chemin De Papa Semiramis Pekkan Bile Bile Rika Zarai Hava Netze Bamachol Semiramis Pekkan Bir Gün Elime Düşersin Marinella Gia Ta Matia P'Agapo Semiramis Pekkan Bu Ne Biçim Hayat Mary Hopkin Those Were The Days Semiramis Pekkan Doğum Günün Kutlu Olsun Nelson Ned Feliz Cumpleanos Semiramis Pekkan Köy Düğünü Dalida Tire L'aiguille Semiramis Pekkan İki Kere Ağlamışım Kaiti Gkrey H Monterna Hira Semiramis Pekkan Ne Geçti Elime Manos Papadakis Mia Dekara Semiramis Pekkan Neydi Neydi Ne Pierre Groscolas Lady Lady Lay Semiramis Pekkan O Karanlık Gecelerde Luigi Tenco Ho Capito Che Tiamo Semiramis Pekkan Olmaz Bu İş Olamaz Mihalis Menidiatis Ligo Ligo Tha Me Sinitheniseis Semiramis Pekkan O Var Ya Enrico Macias Oumparare Semiramis Pekkan Sen Ne Dersin de Olmaz Giota Lidia Petrini Kardia Semiramis Pekkan Unuttu Unuttu Googoosh Mano Toh Semiramis Pekkan Nerdeysen Semiramis Pekkan Samanlık Seyran Olur Angelite Vassilke Mlada Nevesto Serkan Bırakın Bizleri Mort Shuman Brooklyn By The Sea Serkan Sil Onu Kalbinden Jean François Michel Si L'Amour Existe Encore Serpil Barlas Dert Etmem Kendime Tolis Voskopoulos Pexe File Ta Santouri Serpil Barlas Hangisi Hipocampelifantocamelos Si No No Serpil Barlas İlk ve Son 5000 Volts I'm On Fire Serpil Barlas Oldu Olanlar Niko Taksiakos Dibi Dibi Da Sevda Aydan Sensiz Yaşanmaz Rodrigo Adagio Sevda Aydan Sessiz Martı Los Iracundos Puerto Montt Sevda Karaca Ayrılan Yollar Sylvie Vartan La Lettre Sevda Karaca Söyle Söyle Neydi Baccara Sorry I'm A Lady Sevda Karaca Çık Ortaya Çık Biddu Orchestra Chic Chica Chic Chica Chic Sevda Karaca Verdiğin Söz Bu muydu Sevil & Vural Bir Sana Bir Bana Nicoletta Mamy Blue Seyyal Taner Elveda Mireille Mathieu Addio Seyyal Taner Kalbimi Affettim Demis Roussos Falling Seyyal Taner Son Verdim Kalbimin İşine Enrico Macias Je Suis Content Pour Toi Seyyal Taner Şimdi Sen Varsın Donatello Io Mi Fermo Qui Sezer Güvenirgil Sevdim Sevildim Enrico Macias Les Filles De Mon Pays Sibel Egemen Bir Mevsimlik Aşk Maywood Pasadena Sibel Egemen Fidye Donna Summer Hostage Sibel Egemen Vazgeçmem Senden Enrico Macias Palalero Sibel Egemen Hayret Sibel Egemen Hayrola Suna Artun Ben Senin Kuklan Değilim Sandie Shaw Puppet On A String Suna Artun Sevgilim Nerdesin Sylvie Vartan La Maritza Şehrazat Aşk Bir *****sa Abba The Winner Takes It All Şehrazat İki Gölge Sandy Posey All Hung Up In Your Green Eyes Şehrazat İmkansız Aşk Dusty Springfield I Close My Eyes And Count To Ten Şehrazat Kelebek Jerry Goldsmith Papillon Şenay Ayrılalım Ağlamadan Susan Shirley Too Many Tears Şenay Çapkin Adam Tonika Lado Le Şenay Dön Artık Stylistics I Can't Give You Anything But Love Şenay Kent Yaşamı Rod Steward Da Ya Think I'm Sexy Şenay Nerdeyiz Dalida Comment Faire Pour Oublier Şenay Sakla Kimse Görmesin Tom Jones Delilah Şenay Sen de İç Benimle Nana Mouskouri Vole Vole Farandole Şenay Sessiz Bir Yer Michiko Takaoka Hanging Lantern Şenay Sev Kardeşim Ilanit Veshuv Itchem Şenay Hayat Bayram Olsa Ljupka Dimitrovska Obecanje Tanju Okan Ah Bir Zengin Olsam Don Paulin If I Were A Rich Man Tanju Okan Arkadaş Dur Bekle Vicky Leandros Auntie Tanju Okan Aşkı Bulacaksın Dalida Gigi L'Amoroso Tanju Okan Babam Gibi Nancy Sinatra & Lee Hazelwood Summer Wine Tanju Okan Benim Halkım Enrico Macias Ã? La Face De l'Humanite Tanju Okan Bir Falcı Vardı Serge Reggiani Ma Liberte Tanju Okan Biz Doğuştan Sanatçıyız Dalida A Chaque Fois J'y Crois Tanju Okan Dans Et Georges Moustaki Danse Tanju Okan Darla Dirladada Dalida Darla Dirladada Tanju Okan Gözünde Yaşlarla Demis Roussos Goodbye My Love Goodbye Tanju Okan Hancı Paul Mauriat Toccata Tanju Okan Hasret Georges Moustaki Le Meteque Tanju Okan Hayat Bu Nermin Joe Dassin C'est La Vie Lilly Tanju Okan Hayat Üç Perdedir Herve Vilard Il Revendra Le Tres Joli Bateau Tanju Okan Her Gün Her Gece Demis Roussos Forever And Ever Tanju Okan İki Yabancı Frank Sinatra Strangers In The Night Tanju Okan Kadınım Serge Reggiani T'ais L'air D'une Chanson Tanju Okan - Nilüfer - Modern Folk Üçlüsü Kim Ayırdı Sevenleri Michel Fugain Une Belle Histoire Tanju Okan Koy Koy Koy Enrico Macias Poi Poi Poi Tanju Okan Küçük Fatoşum Mina E L'uomo per me Tanju Okan Seni Hayatımca Sevdim Richard Harris My Boy Tanju Okan Seni Sevdim Ben Demis Roussos Velvet Mornings Tanju Okan Sevince Demis Roussos My Reason Tanju Okan Şerefe Ahmad Zahir Tanha Shodam Tanha Tanju Okan Yıldönümü Herve Roy Emmanuelle Tanyeli Dum Dum Sunidhi Chauhan Dhoom Machale Tarkan Asla vazgeçemem Gipsy Kings No Volvere Tarkan Gul Doktum Yollarina Sara Badishi Agadat Shalom Shabazi Tayfun Bizim Son Gecemiz Engelbert Humperdinck Les Bicyclettes De Belsize Tayfun Kim Silecek Bu Yaşları Matt Monro All Of A Sudden Tayfun Sen Çekil Rüyamdan Matt Monro All Of A Sudden Theo Sarapo Senden Emin Olsam Theo Sarapo On Se Croit Libre Tony Cucchiara Tatlı Yalan Tony Cucchiara Amico Mio Tova Porat Yarın Yok Rika Zarai Casatchok TPAO Batman Orkestrası (solist: İlhan Telli) Sensizlik The New York Rock & Roll Ensemble Noble Dame TPAO Batman Orkestrası Ah Sen Sen Sen Tremeloes Suddenly You Love Me Tülay German O Eski Günler Engelbert Humperdinck The Way It Used To Be Tülay German Sevemem Bir Daha The Sandpipers Kumbaya Tülay German Yalan Marc Aryan Si J'etais Sur Uğur Akdora Hayırdır İnşallah Petit Matin Les Garçons Arrivent dans les Choux Umur Kuryüzü Son Dansımız Engelbert Humperdinck Last Waltz Üstün poyraz Set Ork Leyla Tom Jones Delilah Ümit Besen Rüyalarda Buluşuruz Litsa Diamanti Sagapo Apelpismena Verda Sümer Mutlu Yıllar Bitmeden The Carpenters Sing a Song Verda Sümer Bekleyiş Susan Shirley Too Many Tears Yasemin Kumral Bim Bam Bom Ilan & Ilanit Bim Bam Bom Yasemin Kumral Ne Sen Beni Unut Juddy Collins Blowin In The Wind Yasemin Kumral Aşka Elveda Dalida Besame Mucho Yasemin Kumral Olmaz Mi Olmaz Mi Yehoram Gaon Hamilhama Haa'hrona Yeliz Babanın Soyadı Enrico Macias Le Prenom De Mon Pere Yeliz Bir Bahar Yağmuru Enrico Macias Entre L'Orient Et L'Occident Yeliz Bu Ne Dünya Kardeşim Enrico Macias Aux Talons De Ses Souliers Yeliz Kırık Kalp Las Grecas To Estoy Amando Locamente Yeliz Kimbilir Belki Bir Gün Brotherhood Of Man Kiss Me Kiss Your Baby Yeliz Oldu Olacak Marisol Hablama Del Mal Marinero Yeliz Sen ve Ben Donna Hightower If You Hold My Hand Yeliz Sen Olsan Yeter Luigi Pitie Yeliz Yalan Lolita Flores Amor, Amor Yeliz (Ann Marie David'le birlikte) Sen ve Ben Donna Hightower If You Hold My Hand Yeşim Vatan Bir Tek Bilet Euroption One Way Ticket Yıldırım Gürses Bir Garip Yolcuyum Aref Sada İmkan Zafer & Banu & Hülya Kalbim İstanbul'da The Sandpipers Cuando sali de Cuba Zaliha Kimseler Duymasın Andy Williams Speak Softly Of Love Zeki Müren Annem Charles Aznavour La Mamma Zeki Müren Bekleyiş Dalida Tire L'Aiguille Zeki Müren Oğlum Richard Harris My Boy Zeki Müren Rüyalarda Buluşuruz Lica Diamandi Sayapo Apelpizmena Zerrin Özer Aşk Budur İşte Leonore O'Malley First Be A Woman Zerrin Özer Hani Yeminin Ofra Haza İm Nin Alu Zerrin Özer Yalvarırım Mireille Mathieu C'est L'Amour Et La Vie Que Je Te Dois Zerrin Zeren Aşkta Gurur Olmaz Stelios Kazantzidis Mi Moy Lete Gi'afti Zerrin Zeren Sarhoşken Öleyim Mihalis Menidiatis Piran Ta Stithia Mou Fotia Zerrin Zeren Ölmek Var Dönmek Yok Mihalis Menidiatis Perifrona Me Glykia Mou Zümra Aycan Yeter Sami Clark Tammy Zümrüt Aşkım Petula Clark My Love Zümrüt Aşk Sönmesin Sandie Shaw Long Live Love Zümrüt Aşk ve Sen Demis Roussos Rain and Tears Zümrüt Bir Sevenin Şarkısı Sarah Vaughan A Lover's Concert Zümrüt Bir Zamanlar Mary Hopkin Those Were The Days Zümrüt Bu Benim Şarkım Petula Clark This Is My Song Zümrüt Dönüş Joaquin Rodrigo Aranjuez D'amour Zümrüt Gel Unutalım Andrea Brasseur Atlantide Zümrüt Ne Zormuş Unutmak The Beatles A Hard Day's Night Zümrüt Sen Olmadan Andy Williams/Francis Ray Where Do I Begin? (Theme of Love Story) Zümrüt Seni Gidi Çapkın Don Paulin If I Were A Rich Man Zümrüt Siz Erkekler Ray Charles Unchain My Heart Zümrüt Sevgim Petula Clark My Love Is Warmer Than The Sunshine Zümrüt Son Dans Engelbert Humperdinck The Last Waltz Zümrüt Şeytan Tüyü Sylvie Vartan Caro Mozart Kaynak : Wikipedia |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|