|
|
Konu Araçları |
arkadaşımın, döşeğindeki, sevgilisiyle, yaşadıkları, ölüm |
Arkadaşımın Ölüm Döşeğindeki Sevgilisiyle Yaşadıkları... |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arkadaşımın Ölüm Döşeğindeki Sevgilisiyle Yaşadıkları...Geçenlerde bir kız arkadaşım bana başından geçen bir olayı anlattı, kendisine yarım yamalak cevap verdim Konuyu sizinle paylaşıp kendisine daha ayrıntılı cevap vermeyi umuyorum Şimdi arkadaşımın sevgilisi yoğum bakımda komada yatıyormuş, lösemi hastasıydı ve doktorlar tamamen zihninin kapalı olduğunu söylemişler Arkadaşım hastanın yanına girmiş ve elini tutmuş zihni tamamen kapalı denilen hasta elini kuvvetlice sıkmış ve onla temasa geçmiş, söylediklerini veya o esnada yaşadıklarını hatırlamıyor Ayakta baygınlık gibi bir şey geçirmiş, arkadaşları ona o esnada çığlıklar attığını söylemişler Bir kaç gün sonra ise hayatını kaybetmiş, rüyalarına girmiş Mezarına gidip her gün artık rüyama girme diye kendisine sesleniyormuş Bir müddet sonra rüyalar kesilmiş ve olay tamamen son bulmuş Yoğun bakımdaki olay hakkında bir şey söyleyebilir misiniz |
Arkadaşımın Ölüm Döşeğindeki Sevgilisiyle Yaşadıkları... |
08-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arkadaşımın Ölüm Döşeğindeki Sevgilisiyle Yaşadıkları...Belki bi konu hakkında pişmanlık yaşıyordur ve bunu arkadaşına bu yolla söyleme isteği duymuşturYani bi insan ölmeden önceki son bir kaç gününde kendini iyi hisseder diye birşey duymuştumBi anda bilinci yerine gelip bu hatırlamadığı şeyleri söylemiş olabilirArkadaşın hatırlamadığı için bu pişmanlık rüya yoluyla dile getirilmiş de olabilirArkadaşın mezara giderek artık istemediğini söylerekte bu aralarındaki bağlantı kopmuş olabilirAklıma gelen en mantıklı çözüm buydu |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|