Lucidi Başarmak İstiyorum... |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lucidi Başarmak İstiyorum...Merhaba arkadaşlar ben hayatımda 2 kez lucid oldum 1deneyimim rüya içinde rüya olarak ama yarı bilinçliydimUçmaya çalıştım uçamadım parmağımı elimin içinden geçirdim geçmedi astral seyahat aklıma geldiVe tam ayırt edemedimBu rüyaysa dedim camdan atılıyım öliyim dedimÇünkü uyanamıyordum uyanmak istiyince yatağımda uyanıyordum ve yine rüyaydaydım sonunda canıma tak etti camdan atlamaya karar verdimVe atlayamadım ya gerçekse rüya değilse dedim ve böyle olmıyacaktıGittim yatağıma yattım biraz bekledikten sonra rüya çöktü ve uyandım ve yatağımda yine rüya olmasın bu dedim Sonra fark ettim gerçekti uyanmıştım 2 deneyimim çok güzeldi %80 lik bir bilinç kazanmıştım %95 de olabilir uçmayı istedim ve uçtum rüya olduğunu söylemiştim rüyamdaŞimdi 2 gündür her 15 dakikada bir '' ben şuan rüyadamıyım '' sorusunu soruyorum ve gerçeklik testi yapıyorum totemim ile totemim kol saatim soruyu sorduktan sonra saatime bakıyorum ve tekrar bakıyorum saatte bir değişiklik varmı diye şimdi rüya günlüğüde tutacağım ve inanıyorum başaracağımıBaşka ne yapmalıyım daha çabuk lucid olabilmek için 2 gündür düzenli bir şekilde çalışmalarımı yapıyorum |
Lucidi Başarmak İstiyorum... |
08-20-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lucidi Başarmak İstiyorum...Böyle devam edersen sanırım başarırsın bende senin gibiyim ve umutluyum Forumda değişik yöntemlerde var örneğin kendi sesini alarm olarak kaydet ve alarmda bu bir rüya de seni uyandırmayacak bir seste her saatte bir alarm kur belki faydalı olur ben bu yöntemi denemeyi düşünüyorum bende senin gibi bir kaç kere farkettiğimde uçmaya çalışmıştım birinde kabusumu farketmiş ve uyanmıştım bir keresindede bu bir rüya olmalı dedim uyandım meğerse rüya içinde rüya görüyormuşum 2 kere farkedemedim ama umarım birlikte başarırız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|