İstek Kuantum Olumlama Cümleleriniz...

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstek Kuantum Olumlama Cümleleriniz...

Gerçekte bir çok arkadaşımın olumlama cümleleri hazırlarken hatalar yapması,kuralına göre hazırlayamaması yada fazla yaratıcı olamamasının forumda da bir çok arkadaşın ortan sorunudur diye düşündüğüm için bu konuyu açtım

Farkındalık,Kuantum düşünme,kuantum olumlama,olumlama kuralları ve kuantum sıçrama hakkında 0 bilgiye sahipseniz,öncelikle Wishdropper'in 'Yeni Başlayanlar İçin Güçleri Kullanma Klavuzu'na bakmanızı öneririm

İsteklerinizi söyleyin bu başlık altında elimden geldiği kadar başta ben olmak üzere,bir çok arkadaşım olumlama cümlelerinizi hazırlamak için yardım etmeye çalışacaktır

Arkadaşlar derdiniz,isteğiniz ne olursa olsun buraya yazınAşırı fazla kilo,aşırı az kilo,istediğiniz bir araba,yada ne yapıp edip elde edemediğiniz bir kitap,anlaşabileceğin bir kız arkadaş,başınızdaki bir dert - aslında senin 'dert' sıfatını verdiğin hiç bir şey senin kötülüğün için değil - yada ne bilim bir hastalıktan kurtulma isteğiniz vs vs Aklınıza gelen herşey olabilir

Quantum düşünce tekniklerini bilen birisi hem işinde , hem ilişkilerinde hem de eğitim ve öğretiminde belirgin bir şekilde başarısını attıracaktır

Ampulu bulan Thomas Edison kuantum düşünce yöntemlerini biliyordu
'Sırrı biliyorum ama size söylemeyeceğim' (Thomas edison)
'Sır' derken çekim yasasından bahsediyor Edison

Unutmayın istedikçe verilecektirNasıl isteyeceğinizi bilmektir önemli olan
“Dileyin verilecektirArayın bulacaksınız,kapıyı çalın size açılacaktır,çünkü dileyen alır,arayan bulur,kapı çalınana açılır”
(İncil – Luka 11/9)

Öncelikle benimde olumlamalarla yeniyor olduğum kekemelik hastalığının hangi olumlama cümleleriyle yendiğimi sizinle paylaşmak isterim ki aynı dertten muzdarip olan arkadaşlarımız için yararlı olacaktır

- AKICI KONUŞMA -
Akıcı konuştugum için şükürler olsun Allah'ımKonuşmamım düzgün olması için ve istifade etmem için önüme sundugun tüm fırsatlardan,bu yolda karşılaştığım tüm insanlar ve engelleri kaldıran tüm olaylar zincirini;akıcı konuşmam için ve tabiki benim açımdan hayırlı olan için önüme sunmandan ve hala sunuyor olmandan dolayı sana sonsuz sükür ediyorum
Akıcı konuşuyorum
İnsanlarla diyaloglarım çok iyi
Bunun için sana şükrürler olsun Allah'ım

Dediğim gibi eğer hazırladığınız cümlelerden emin değilseniz buraya yazın istediğinizi bizde olumlama cümleleri hazırlayarak yardımcı olalım

Dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com