Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşünceyi, gelenler, gözümüzün, meditasyon, sustururken, önüne

Meditasyon Veya Düşünceyi Sustururken Gözümüzün Önüne Gelenler.

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar bu konuyu açma amacım wishin yazılarında okuduğmda diyorki işte meditasyon yaparken yada düşünce susturmaya çalışırken daha dorusu susturdugunuzda gözünüzün onune resimler şekiller gelecek diyordu ve kalkıp bunları bir yere not etmemizi istemişti bende notlarımızı buraya yazmak istedim
belki çözümleri felan vardır neden gözümüzün onune geldi tartışabiliriz inşallah bu konu açılmamıştır
bu sabah ben 7 gibi uyumaya çalıştım uyurken nefesimi izledim ve zihnimi susturma aşamalrında 5 saniye felan durduruyordum bu saniye aralarında gözümün önüne
ayağını tutan kırmızı formalı 8 numaralı beyaz çoraplı büyük yaşı olan bir futbolcuydu numara rengi beyazdı türkiye forması gibiydiya ayağındaki çorapları çekiyordu yada ayağı sakatlanmıştı tam hatırlamıyorum bunu not ettim sonra tekrar yattım bu sefer sarı laciver dar giymiş bir süper kahraman sarı saçlı üstündekiler kıyafet mavi pelerini sarı ilginç olan ayaklar çıplak
arkamı gördüm ve arkamda yürüyen uzun saclı criss angela benzeyen ses yapmadan yürümeye calısır gibi arkamda gördüm hissettim ve tekrar yattığım ve küçük trojan yani truva atı gördüm

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Benim gözümün önüne zihnimden uzaklaştırmak istediğim şeyler geliyor genelde Anlam veremediğim, alakasız birşey görmedim şimdiye kadar Geçmişte yaşadığım bir anı, yada günlük hayatta karşılaştığım, kafama takılan, düşünmekte olduğum şeyler geliyor aklıma

Doğru yapıp yapmadığıma emin değilim aslında Nefes alıp verirken ki huzura odaklanmaya çalışıyorum İyi haber nefesimde gerçekten de rahatlatıcı bir huzur buldum Kötü haber hala kendimi düşüncelere kaptırıyorum Birde meditasyonda bir süre sonra gerçekleşen kısa nefes alıp vermelere ulaşamadım

Şimdilik en güzel tarafı, uzun süre yaptıktan sonra kafamın arkasında bir uyuşmayla gelen rahatlık hissi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com