![]() |
Kişilik Değişiklikleri Ve Cinler. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kişilik Değişiklikleri Ve Cinler.Kimi insanlar “ ben eskiden şöyle iyiydim, böyle güçlüydüm, şimdi içine kapanık pısırık, iş güç yapamaz oldum” diye dert yanarlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kişilik Değişiklikleri Ve Cinler.Sayın sedathut, Cin kavramını nedense hep başka boyutlarda ve korktuğumuz,bize zarar veren anlamlarında değerlendiriyoruz ![]() olmadığını görüyoruz ![]() --------------------------------------- " Cinn” de etrafımızda uçuşan (alem dışı) harici varlıklar değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu durumda “İnsanları ve cinleri (ins-u cinni) bana ibadet etsinler diye yarattım” (Zariyat; 51/56) şu demek oluyor: Gördüklerinizin ve görmediklerinizin tümünü iş ve değer üretsinler, kendilerini ifade etsinler, yapsınlar, meydana getirsinler, bunları Ben ile/Benim yolumdan giderek yapsınlar diye yarattım…Çünkü “ibadet” ile “nüsuk” aynı şey değildir ![]() “Cinlerle konuşmak” da aslında insanın kendi kendisiyle konuşmasıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kişilik Değişiklikleri Ve Cinler.@Reborn Sadece bir iki yorum ve konu ekledim,yani asıl düşüncelerimi henüz yansıtmış değilim ![]() Ben zaten cinleri seven biriyim,ama dediğim gibi cinlere bakış açısına göre yorum çeşitliliği vardır ve hiç birine yanlıştır denilemez ![]() Cinler insanlarla iç içe yaşayan ve dünyanın şekillenmesinden etkilenen etkileyen varlıklar olduğunu düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Neyse yazacak çok zamanım var sanırım,erkenden ölmez isem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|