Korktuğum Şeymi Lütfen Yardımcı Olun ?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Selamun aleyküm arkadaşlar

Yaklaşık 15 gündür evde yanlızım ailem yok ve her gece yatarken sürekli korkuyorum yaşım 20 içimde böyle durduk yere bir korku var anlamsız bir korku sanki etrafımda birileri var durduk yere rahatsız oluyorum Bu gece yatarken çoraplarımı çıkardım koltuğun üzerine koymuştum sabah kalktığımda çorabımın teki yatağın altındaydı zor buldum oraya sürüne sürne gitmiş çorap tozlanmıştı ne olaydır anlamadım ben neden böyle oluyor evde birşeymi var anlamıyorum bu tür şeylerden nasıl korunabilirim ?

Birde koruma muskası yaptılar özel bir hoca yaptı benim adıma bir bezle dikip ip takıp boynuma astım o gece gördüğüm kabusuları kimseye anlatamam muskayı takınca daha bir korkuyorum yatamaz hale geliyorum böyle yatıncada cins kabuslar görüyorum

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Fallen_V Nickli Üyeden Alıntı

Selamun aleyküm arkadaşlar

Yaklaşık 15 gündür evde yanlızım ailem yok ve her gece yatarken sürekli korkuyorum yaşım 20 içimde böyle durduk yere bir korku var anlamsız bir korku sanki etrafımda birileri var durduk yere rahatsız oluyorum Bu gece yatarken çoraplarımı çıkardım koltuğun üzerine koymuştum sabah kalktığımda çorabımın teki yatağın altındaydı zor buldum oraya sürüne sürne gitmiş çorap tozlanmıştı ne olaydır anlamadım ben neden böyle oluyor evde birşeymi var anlamıyorum bu tür şeylerden nasıl korunabilirim ?

Birde koruma muskası yaptılar özel bir hoca yaptı benim adıma bir bezle dikip ip takıp boynuma astım o gece gördüğüm kabusuları kimseye anlatamam muskayı takınca daha bir korkuyorum yatamaz hale geliyorum böyle yatıncada cins kabuslar görüyorum

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Kardeş aynı şey bendede oldu arkadaşlar yardımcı oldular korkacak birşey yokki sen onları düşünürsen onlar senle iletişim kurmaya çalışır sen düşünmessen onlarda senden uzak dururkorkuların korkudan dolayı hassaslaşmadan dolayı korkacak birşey yok benimde boynumda kuran asılıkısaca korkucak birşey yok korkmana gerek yok sen neyi düşünürsen beynin onu gerçekleştirir

forumdaki arkadaşlar bana bunları anlatarak yardımcı oldular ve korkularımı yendim kendilerini tekrar teşekkür ediyorum umarım aydalı olmuştur

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

öncelikle bi sirkelen kendine gel senden güçlü bir varlık yok kimse sana zarar veremez o muskayı da çıkar ben muska taktığım süre boyunca başıma gelmeyen olay kalmadı, geceleyin kendimi evimden 700 metre dışarda buldum (kimisine yaramıyor muska felan ters tepiyor) sıcak bi duşa gir korktuğun zaman felak, nas, ayetel kürs-i ni oku okuduktan sonra şuna emin ol, kimse sana zarar veremez, oyalanacak bir şeyler bul kendine düşünme bunları

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

kunaguero Nickli Üyeden Alıntı

öncelikle bi sirkelen kendine gel senden güçlü bir varlık yok kimse sana zarar veremez o muskayı da çıkar ben muska taktığım süre boyunca başıma gelmeyen olay kalmadı, geceleyin kendimi evimden 700 metre dışarda buldum (kimisine yaramıyor muska felan ters tepiyor) sıcak bi duşa gir korktuğun zaman felak, nas, ayetel kürs-i ni oku okuduktan sonra şuna emin ol, kimse sana zarar veremez, oyalanacak bir şeyler bul kendine düşünme bunları

kardeş konu arkadaşın ama bir sorum olacak sana gerçekten doğru mu 700 metre dışarda mı buldun kendini nasıl sokağın ortasında yatıyordun öyle doğru mu anladım nasıl delirmedin kardeş sen helal sana valla kardeşim bende muska yaptırmak istiyordum ama bu dediklerinden sonra vazgeçtim yaptırsam bişey olur mu senin gibi yaptırayım mı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

kunaguero Nickli Üyeden Alıntı

Haklısın herhalde muska bana yaramadı ne bileyim takınca 100 kat daha beter oluyorum boğuluyorum saçma sapan ruyalar görüyorum çıkardım birdaha takmadım Ama aklımdan düşünceleri atamıyorum sürekli uyuz oluyorum sağıma soluma bakıyorum durduk yere Gözümün önüne birşeyler geliyor sankib birşeyler görüyormui gibi oluyorum bi anlık ama aslında birşey yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com