|  | Mezar Ziyareti |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Mezar ZiyaretiBundan bir yada iki ay onceydi  Mersinde oturdugmuz icin Mersin`in yerlileri olarak yaz geldimi yaylaya giderizki serin havalarda rahat olalim diye  Bu yaz yine yaylaya gitmistik  Bizim ev Namrun (Camliyayla) da ve en guzel yerinde  Yalniz tek kotu yani evin yaninda bir mezarlik vardi ve bazi geceler mezarliga bazi insanlar gelirdi  Olaylar soyle baslamis    Bundan yillar once bir araba dolusu genc surat denemeleri yaparken onlerine bir iki cocuk cikmis e bunlara carpmislar   Fakat ani manevra yaptiklari icin hem cocuklar olmus bunlarda yol disina cikip bir agaca carpmislar  Bu gencler birer yil arayla olmusler ve her yil her ay kazanin gerceklestigi gun ve saat vakti gelince mezarliga gelirlermis  Bunlari bana koyun imami anlatti  Yine bir gece onlari izliyordum  Ve birinin bana baktigini hissettim  Perdeyi hemen kapadim ve yatmak icin Karimin yanina gittim  Ertesi gun arabamin caminin kirik oldugunu gordum  Ama hicbir yerde cam parcasi yoktu  Ertesi gece yine izledim ve bu sefer iki tanesi bana bakiyordu  Cok korkmustum  Olenlerin ruhlari icin Fatiha okudum dua ettim olmadi  Sabah kalktigimda arabamin ustunde bir hirka buldum  Bu ogun kazada olen cocuklardan birine ayitmis   Aradan bir kac gun gecti ve mezarliga gittim  Ve mezarlarin uzarinde iki tane kutu vardi  Birinin ustunde benim arabanin kirilmis camlari birisinde ise benim saclarim  Bu olayi hocaya anlattim  'Oglum sen buyuk gunah islemissin bu yaptigina kizmis olacaklar' dedi  Eve gittigimde gorduglerim beni dehsete dusurdu  Arabamin elfreni cekilmis ve mezarlarin uzerine itilmisti  Kapilarin kilitli oldugundan adim gibi emindim  Anahtarlar cebimde ve camlarida yaptirmistim  Arabam ise o iki cocugun mezarlarinin ustunde duruyordu  Ogunden sonra bir daha ailemle oraya gitmedim  Alıntı | 
|   | 
|  | 
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara | 
| Görünüm Modları | |
|  |