|  08-20-2012 | #1 | 
	| 
Prof. Dr. Sinsi
 | 
				  Evliyanın Yumruğu Sert Olur 

Başımdan geçen ilginç olayı sizlerle paylaşmak istedim
  6 sene önce, askeriyede çalışıyordum  Bir akşam göreve gittik  Görev yerim, Bingöl -Sütlüce Köyü yakınında bir tepe  Ben, her zamanki gibi öncüydüm  Araçlardan indik  Ben önden, yaklaşık 4 saat yürüdük  Ortalık bayağı kararmıştı  Bölük komutanımıza sorduğumuzda bize bir açıklama yapmıyordu  Neyse, vara vara bir tepeye vardık  Ben giderken bir duvar yakınından geçtiğimi iyi hatırlıyorum  Neyse, biraz oturup mevzilerimizi yaptık  Daha sonra her mevziye 2 kişi gelecek şekilde girdik  Sayımız az olduğu için diğer arkadaşlarımı zor görüyordum  Aralar bayağı açıktı  Gece saat 1-3 nöbeti geldiğinde, arkadaşim beni uyandırdı  Ben de kalktım, nöbet yerine gittim  Nöbet yeri de mevzinin yaklaşık 7 metre falan uzagındaydı  Dedim kendi kendime, "Bir tuvalet ihtiyacını göreyim  " Neyse, onu hallettim geri geldim  Hava da esiyor diye kafamı taşın arkasına biraz eğdim  Sen misin başını eğen! Bana bir taş mı yoksa yumruk mu, ne olduğunu anlayamadiığım sert bir sey, fena vurdu  Bir sıçradım, arkama bir baktım kimse yok  Gece görüşle diğer arkadaşlara bakıyorum, onlar uyuyor  Tek tek, herkese sordum; kimse birşey bilmiyor  Kaş yarık, surat kan içinde, bölük komutanına olayı anlattım  Bana neler yaptığımı sordu  Ona sadece küçük tuvalet yaptığımı, sonra da nöbet yerine döndüğümü anlattım  Bana, "Nereye?" dedi  Ben de gösterdim  Bana bir güldü  "Sabah, anlarsın" dedi  Sabah oldu, bir de ne göreyim: Önümüzde kocaman bir Yatır! Eski ismi tekke denilen, eski evliya mezarı gibi birşey  Meğer, her sene insanlar oraya adak kesmek için gelirmiş  Biz de emniyet için gitmişiz  Tabii bu arada benim kaş, oldu yumruk gibi şiş  Anladım ki dünya boş değil  
 | 
	|  |   |