Kepoz (Cin)

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kepoz (Cin)

Hacı Yusuf Efendi'nin cins bir atı varmış Her sabah, bu atın son derece bitkin olduğunu görüyormuş Geceleri birinin ona binerek koşturduğunu anlamış Bir akşam, atın sırtını çok yapışkan olan bir madde ile sıvamış O gece gelen cin, atın sırtı sıvandığı için kaçamamış ve ertesi sabah yakalanmış Bu kocaman memelerini omuzlarına atmış; uzun, dağınık saçlı ve iri yarı bir kadın kılığındaymış Hacı Yusuf Efendi, hemen onun saçından bir parça keserek saklamış Böylece cin o evin kölesi olmuş ve altı buçuk yıl bu eve hizmet vermiş Birgün evdeki kadınlar, hamama gitmişler Evin altı aylık bebeğini de cine bırakmışlar Cin, onlar hamamdayken evin her yerini arayarak saçını bulmuş Altı aylık bebeği de kaynayan süt kazanına atarak hamama gitmiş Orada yıkanan ev sahibi kadına; "Saçımı buldum, artık özgürüm Bebeğinizi de kaynayan süt kazanına atarak öldürüp beni yıllarca köle yapmanızın intikamını aldım" demiş ve ortadan kaybolmu(Diyarbakır)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com