Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevmek acı gerçek acı benzer birbirine, öyle

Öyle Ya; "Sevmek Acı,Gerçek Acı Benzer Birbirine..."

Eski 07-07-2008   #1
gülgüzeli

Öyle Ya; "Sevmek Acı,Gerçek Acı Benzer Birbirine..."

Sâkin deniz olamadım,üzgünüm Olsam,ağlamazdı şarkılar belki Her şiirden bir cam kırığı düşmezdi payıma Elimde kalmazdı sevdâ kalıntıları Artakalan olmazdım tüm umutlardan

Ama fırtınalarda savruldum,fırtınaları savurdum sonraBir,ayrılık ağrısı kaldı şuramda ve hep kalacak anlıyorumYitip gitmeyi göze alarak ve uzağında uzağın olmayı da Sâkin denizler diliyorum sana

Ben ise,dâim med-cezirlerimle olacağımSonrası görünüyor ufkumunSularım sürekliliğini koruyamayacak berraklık adına;bulanacağımDüşerek ve dahî kalkarak büyüyen çocuklar misâli yara olacak dizlerimBir köşede büzülüp ağlayamayacağım üstelik;başım hafifçe eğik yürüyeceğim senli kaldırımlarda

Sâhi sen,yağmurlu günde denizi gördün mü? Ya fırtına sağanağında?
Rengi uçar denizinMâviyi unutursun,griye döner gözlerinKalbin,tekmeler ya sîneni,çıkmak için

Görmemişsin belli kiGörseydin;kucaklardın tüm sancıları,aşktandır diyeSansürü silerdin lügatindenElek vermezdin titreyen ellerime;artık elemelisin kelimelerini,diyeŞu ağrılı kalbimi toprak altına gömme çalışmaların niye?

Duruldum,ırmaklar üstüme dökülürkenAltında kaldı umutlarım,giden her yılınDuymadın sesimiDuyma da artık!Haykırayım ve de yalnız ağlayayım sessizliğimeBaşımı omzuna koyup dünyâya gözlerimi kapama düşlerimi,düşüreyim iç cebimdenSen bak sâdece,çok uzaklardan baktığını bileyimBuruk bir tebessümle kucaklayayım tüm yaşanmışlıklarıVedâ mısrâlarım olsun anılar defterinde

Ve sonra,gömsünler beni,ömre bedel sevdâlar makberine

Öyle ya; "sevmek acı,gerçek acı

benzer birbirine"

alıntı

Cevap : Öyle Ya; "Sevmek Acı,Gerçek Acı Benzer Birbirine..."

Eski 08-06-2008   #2
gothicc_girll26

:img-cray:çoq qzLdi eLLerine saqLık
işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde

|__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan__|
'seLin_
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-20-2008   #3
gülgüzeli

teşekkürler canım ama sakın ağlama
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com