Yeni Psi Ball Tekniği(Kolay) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeni Psi Ball Tekniği(Kolay)Spatyom üyeleri başlıkta 'yeni psi bal tekniği' yazdım Lakin bu teknik varmı bilmşyorum ben bbaktım sitelere ama bulamadım Varsa kusuruma bakmayın![]() -İlk önce elinize bir daire çizin ve o çizdiğiniz daireyi hissedin (elinizle çizin )-Sonra aynı elinize bir daha daire çizin ve onu diğer elinizin avucunda hissedin ![]() -Sonra iki elinizi karşılıklı koyun ve o daireleri hissederek ısındığını hissedin ![]() -Şimdiden azda olsa psi balınızı oluşturmuş oldunuz (Bu yazdıklarımı öncedende yazdım bundan sonrası önemli)-Evet artık azda olsa psi balı yapabiliyorsunuz ![]() -Bundan sonra psi balı daha iyi yapıp hissetmek için güzel bir teknik buldum ![]() Gereken malzeme: -Mum -Yapılışı: -İlk önce mumu yakın ve sessiz bir yerde olmaya özen gösterin Ardından elinizi mumun sıcaklığını hissedecek şekilde üstüne yaklaştırın Çok fazla sıcak olursa biraz daha yukarı kaldırın elinizi Sonra önceden elinize çizdiğiniz daireyi hissedin ve ısındığınıda hissedin![]() Mum ateşinin sıcaklığını hissetiğimiz için psi balın ısısı gibi olacak ve psi balınızı yapabileceksiniz Elinizi biraz aşağı yukarı kaldırıp indirirseniz aradaki psi balı hissedersinizOkuduğunuz için teşekkür ederim Başarılar![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|