![]() |
Meditasyon Aydınlanma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meditasyon AydınlanmaMEDİTASYON: AYDINLANMA Duruşumu ayarlamak ve rahat bir pozisyonda oturmak için bir dakikamı ayırıyorum ![]() ![]() Kollarımdaki ve omuzlarımdaki herhangi bir gerilimi salıyorum ![]() ![]() Birkaç derin nefes alıyorum, bunu yaparken daha derin bir seviyede rahatlıyorum ![]() Şimdi ruhum ve yüksek benliğim bana katılıyor ![]() ![]() ![]() Onların ışıklarının benim ruhsal merkezim olan, ‘başım’ veya ‘taç merkezi’ denen, başımın tepesi yoluyla gelmesine izin veriyorum ![]() ![]() Işığın benim baş merkezimden zihnime ve beynime akmasına, zihnimi daha yüksek fikirler için, beynimi de içimdeki deha kapasitesini uyandırmak için uyarmasına izin veriyorum ![]() Ruhumdan ve yüksek benliğimden gelen ışık şimdi benim üçüncü gözüme, kaşlarımın arasında bulunan altıncı çakrama akıyor ![]() Iç vizyonumun berraklaşmasına izin veriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Yüksek benliğimden ve ruhumdan ışığı, hücrelerimin merkezindeki DNA’nın içine alıyorum ve ışık beni hücresel düzeyde gelişmeye hazırlıyor ![]() Ruhsal büyümemin ve aydınlanmamın önünde duran tüm inançları bırakıyorum ![]() Aydınlandığımda insanlığa daha büyük bir hizmet yapabileceğimi bilerek beni aydınlanma yoluma yönlendiren düşünceleri ve inançları kucaklıyorum ![]() Şimdi bu yaşamda aydınlanmış hale gelebileceğimi biliyorum ![]() ![]() ![]() Ruhsal büyümeme odaklanıyorum ![]() ![]() Şimdi ruhsal büyüme için bir söz veriyorum ![]() ![]() Yaptığım her şey ruhsal olarak büyümek, sevgi yaymak ve bir katkıda bulunmak için bir fırsattır ![]() Yaptığım her aktivite daha biliçli, farkında ve anda odaklanmış olmak için bir fırsattır ![]() Yaptığım her eylem bana çevremdeki evrene ışık, uyum, düzen ve sevgi katmak için fırsat sağlar ![]() Olan her olay bana daha önce davranmamış olduğum kadar yüksek bir yolla davranmak bir fırsat sağlar ve içimdeki en iyiyi açığa çıkarmak için oluşur ![]() (Saygılar) (Alıntıdır) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|