|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dikkat, edilecek, ile, ilgili, mp3, sübliminal, unsurlar |
![]() |
Sübliminal Mp3 İle İlgili Dikkat Edilecek Unsurlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sübliminal Mp3 İle İlgili Dikkat Edilecek UnsurlarÖncelikle Ritmotrans'ı Türkiye'de ilk kez çıkartan Atakan SÖNMEZ'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ![]() Ben Ritmotrans'ı 1 yıl kadar dinledim neredeyse her birini ve gerçekten işe yaradığını söylemek istiyorum ![]() ![]() Ritmotransın ne olduğunu tam anlamı ile merak edenler için küçük bir açıklama koyacağım ritmotrans'ı geliştiren kişi tarafından yapılmış bir açıklama ![]() Ritmotrans nedir? 1970’li yıllardan itibaren kişisel gelişim kitapları hızla artmıştır ![]() ![]() Ancak kitap okumak ile düşünce tam anlamı ile değiştirilemiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak unuttukları birşey vardı ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yöntem işe yaradı ![]() ![]() Avrupa şu anda depresif ve agrasif insanların kişisel gelişimi için bu yöntemi uyguluyorlar ve sayın yöneticimizin dediği gibi de las vegas gibi ünlü yerlerde "Kaybedeceksin, kazanamayacaksın" yada "Burası çok güzel, buradan asla gitmeyeceksin hayatın boyunca burada eğleneceksin" gibi telkinler vermektedirler ![]() Asıl konumuza değinmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOT: Suçluluk duygularının yanında, Ego güven güçlendiriciyide ara ara da olsa dinlemelisiniz ![]() Yan etkiler: Ritmotrans'ın yan etkileride var tabiki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ritmotransın Getirdikleri Olumlu Etkiler : Olumlu etki olarak Daha dik yürüme dikkat bozukluğunun ortadan kalkması, daha iyi odaklanma vb ![]() ![]() NOT : Eğer aşırı psikolojik sorunlarınız var ise yada bunalımda isenin sürekli olarak agresif bir insan isenin bu Subliminal Mp3 leri daha fazla dinlemelisiniz ![]() Ayrıca Ritmotrans'ın metin içeriklerinide foruma koyacağım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|