![]() |
Evlilik Molası |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Evlilik Molası“Böyle bir yazı yazdığına göre, durum gördüğümüzden de vahim ![]() ![]() ![]() ![]() Aynen böyle yazmış ![]() Bak şimdi kendime geldim ![]() Her şeye, herkese inat, hayata dönüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç gündür masamın üzerinde Mehmet Yılmaz’ın bir yazısı duruyor ![]() İşe yaramayacak bir “tatil” Financial Times’da bir kadın yazarın makalesinden bahsediyor, bir evlilik önerisinden: “Yedi yılda bir eşler birbirlerine 1 sene izin versin! Bu 1 sene boyunca birbirlerini görmeyecekleri gibi birbirlerine herhangi bir konuda hesap da vermesinler ![]() Başlığından anladığınız gibi Mehmet Yılmaz bu fikre karşı ![]() Evliliklerin böyle suni teneffüslerle kurtarılamayacağını söylüyor ![]() Sonra da ekliyor ![]() “Eşinizle bu konuyu tartışmaya ve gününüzü zehir etmeye hazır mısınız?” Ben de evde bu konu nasıl konuşulur onu yazayım: Erkek (E) ve kadın (K) birbirlerine ne der? E: Okudun mu bak ne yazıyor? (Kıs kıs gülerek ![]() K: Ne yazıyor? E: Evliliklere yedi yılda 1 yıl ara verme lazımmış! K: Kim diyormuş bunu? E: Valla bak hem de kadın yazar; Financial Times’dan ![]() ![]() ![]() K: Senin de hoşuna gitti tabii ![]() ![]() ![]() E: Yok canıımm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() K: Ne yapacaksın ki? E: Hiiç! Aklımdan katiyen kötü bir şey geçmiyor yani ![]() ![]() ![]() K: Hıı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E: Nasıl yani? K: Yani istersen yarından itibaren uygulamaya koyalım ![]() E: Ne yani? Gidip istediğimi yapmama izin verecek misin cidden? K: İstediğimizi yapmamıza ![]() ![]() ![]() E: Hı? K: O 1 yıl ara sadece senin için geçerli değil tatlım ![]() ![]() E: Yok yaa ![]() ![]() ![]() K: Var yaa ![]() ![]() ![]() E: ![]() ![]() ![]() ![]() K: O, hesap vermeme konusunu da unutmamak lazım ![]() E: Ne hesabı? K: Kredi hesabı! Diyorum ki, fazla harcama! E: Sen iyici salak sandın ha beni ![]() ![]() ![]() K: Bak, başka bir teklifim daha var: istersen süreyi kafamıza göre değiştirelim ![]() E: Neyi, nasıl? K: Yeri değil de, beş yılda 1 yıl “tatil’yapalım ![]() ![]() ![]() E: Sen bu kadar başkalarıyla yatmaya mı meraklıydın? K: Ne yatması şekerim? Senden başkasına bakar mıyım ben? E: Ne bu heves o zaman? K: Yani sen o 1 yıl arada birileriyle yatmayı düşünüyorsun o zaman ![]() ![]() ![]() E: Niye onu düşüneyim? K: Ne yani? Yardım derneklerine mi üye olacaksın? Kampanyalara falan katılırsın “Hadi kadınlar yanıma” kampanyası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E: Çok uzattın ama ![]() ![]() ![]() K: Tatili mi? E: Yeter ama ![]() ![]() ![]() K: Peki 6 aya indirelim o zaman ![]() ![]() ![]() E: Üff ![]() ![]() ![]() ![]() K: Şimdi o makaleyi bir daha oku bakiimm ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|