|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmet, eskişehir, ilköğretim, okulu, olcay, tepebaşı |
![]() |
Ahmet Olcay İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Olcay İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirAhmet Olcay İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmet Olcay İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmet Olcay İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Olcay İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ahmet Olcay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 8 Temmuz 1970 tarihinde eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun açılışının ilk yıllarında üçlü öğretim yapılmış, daha sonra ikili öğretime geçilmiştir ![]() ![]() Halen normal öğretim yapılmaktadır ![]() VİZYONUMUZ "Eğitim-Öğretim alanında kabul gören yeni değerler doğrultusunda çağdaş eğitim ve öğretim yöntemlerini kullanarak dünya standartlarında bir okul ortamı oluşturmak ve ilköğretim çağındaki her öğrencinin öğrenim görmek istediği en başta gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır ![]() MİSYONUMUZ Öğrencileimizi; Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, milli ve evrensel kültürel değerleri tanıyan ve benimseyen, kendilerine ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, iş birliği içinde çalışan ,hoş görülü, dürüst, erdemli, kendilerine güvenen, öğrenmeyi öğrenen ,sistemli düşünebilen, girişimci, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, planlı çalışma alışkanlığına sahip, estetik duyguları ve yaratıcılıkları gelişmiş bireyler olarak yetiştirmektir ![]() Ahmet Olcay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223352503 Okulun Faksı: 2223352503 Okulun Adresi: ŞİRİNTEPE MAH ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://ahmetolcayioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 967461@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: BAYRAM DEĞİRMEN Okulun Öğretmen Sayısı: 11 Okulun Öğrenci Sayısı: 229 Okulun Derslik Sayısı: 11 Okulun Ulaşım Bilgileri: 35 ve 19 numaralı otobüsler okulun yakınından geçmektedir ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ahmet Olcay İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|