|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, cumhuriyet, elmadağ, ilköğretim, okulu |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Elmadağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Elmadağ AnkaraCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Okulumuz 1968 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derslikler: Okulumuzda 14 derslik bulunmakta olup bu sayı yetmediğinden 2 idare odası sınıf yapılmış böylece 16 derslik halini almıştır ![]() ![]() ![]() Bahçe Durumu: Okulumuzun tüm bahçe alanı okul yapımından sonra 3000 metreye düşmüş bunun yarısı ağaçlandırılan bölüm olduğundan oyun alanı 1000m civarındadır ![]() ![]() ![]() Isınma Durumu: Okulumuz kaloriferli olup fuel-oil ile ısınmaktadır ![]() Hizmetli Durumu: Okulumuzda 1 kadrolu olmak üzere 2 hizmetli görev yapmaktadır ![]() Öğrenim Şekli: Açıldığı günden beri ikili öğretim yapan okulumuz 2003-2004 öğretim yılından itibaren normal öğretim yapmış, daha sonra 2007-2008 öğretim yıllarından itibaren tekrar normal öğretime geçimiştir ![]() http://elmadagcumhuriyetio ![]() ![]() ![]() kaynak:elmadagcumhuriyetio ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|