|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cumhuriyet, giresun, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Merkez Giresun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Merkez GiresunCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Giresun Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / MERKEZ Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Fevzipaşa Cad ![]() Telefon Numarası: 4542161155 Faks Numarası: 4542164678 OKULUMUZUN TARİHİ Vakıflar Öğrenci Yurdu, Dispanser, Sağlık Ocağı ve Okulu bulunduğu yer vaktiyle mezarlıktı ![]() ![]() ![]() “Vali Feyyaz Bosut 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1939 yılının Aralık ayında yurdumuzda meydana büyük deprem sonucu şehrimizde de bazı binalar(ortaokul ve adliye) hasar görmüş ![]() ![]() 1940 – 1941 Öğretim yılında “Yeni Okul” adıyla öğretime başlayan okulumuza daha sonra “Cumhuriyet İlkokulu” adı verilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun ilk Müdürü Nazmi ÖZVEK’tir(1939-1963) ![]() ![]() ![]() 12 derslik olarak öğretime başlayan okulumuz 1961-1962 öğretim yılında ikili öğretime başlamış ![]() ![]() MİSYON : * Öğrencilerimizi, ATATÜRK ilkelerine bağlı, kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden, özgüveni yüksek, hak ve özgürlüklere saygılı, hoşgörüyü ve demokrasiyi benimsemiş bireyler olarak yetiştirmek için varız ![]() VİZYON : * Başarıda sınır tanımayan, ilgi odağı haline gelmiş, çizgi üstü model bir eğitim ve kültür merkezi olmaktır ![]() İLKE VE DEĞERLER : 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 11 ![]() ![]() 12 ![]() ![]() 13 ![]() ![]() ![]() ![]() www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|