![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Tut Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Tut AdıyamanAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri * 2002/2003 Tarihinde ilk defa taşıma merkezi olarak Eğitim Öğretime açılmıştır ![]() ![]() * Okulumuza: Meryem uşağı, Havutlu, Çiftlik, Akbel, Sürmen yerleşim birimlerinden 44 Erkek, 62 Kız olmak üzere toplam 106 öğrenci taşımalı eğitim kapsamında taşınmaktadır ![]() * Okul ana binası 2 katlı 10 derslik olup,1 fen ve 1 bilişim teknolojileri laboratuarı olarak kullanılmaktadır ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Adıyaman Tut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / TUT Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Atatürk llköğretim Okulu Tu/Adiyaman Telefon Numarası: 4164412882 Faks Numarası: 4164412882 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|