|
|
Konu Araçları |
antalya, çolaklı, ilköğretim, kurt, manavgat, okulu, yahya |
Çolaklı Yahya Kurt İlköğretim Okulu Manavgat Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çolaklı Yahya Kurt İlköğretim Okulu Manavgat AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Çolaklı Yahya Kurt İlköğretim Okulu Hakkında - Çolaklı Yahya Kurt İlköğretim Okulu Tanıtım - Çolaklı Yahya Kurt İlköğretim Okulu Resimleri - Çolaklı Yahya Kurt İlköğretim Okulu Bilgileri - Antalya Manavgat'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Misyon-Vizyon İletişim Paylaşım; Kurum içinde ve dışında ki tüm paydaşlarımız; * Karşılıklı olarak tutarlı ve sürekli bir biçimde bilgi ve deneyimlerini paylaşır, öneri veSistemlerine etkin olarak katılır * Tüm Paydaşlar arasında uyumlu bir bağ kurulacak şekilde iletişim kanalları oluşturulur ve “Açık Kapı “politikası oluşturulur * Çalışanlar arasında oluşturulan güven ortamı ile görüş ve önerilerin paylaşımı sağlanır * Ekip Çalışması önemsenir ve buna uygun ortamlar oluşturulur Öncülük ve Liderlik * Okulumuzda sağlanan fiziksel çevre koşulları ve çok yönlü olanaklarla öğrencilerin kendilerini geliştirebileceği bir öğrenme merkezi kimliği ile başka okullara örnek ve önder olur * Okul liderleri de yeni fikirlerini ve hayallerini uygun ortamlara taşıyan, paylaşan, girişimleri ile gruplara örnek olan ve onları yüreklendiren kişilerdir Sorumluluk ve Duyarlılık * Görevlerini ve sorumluluklarını bilen, yerine getiren * Kültürel ve etik/insani değerlere sahip çıkan, * Çevresindeki kişilere ve toplumsal olaylara karşı duyarlı, * Çevre bilincine sahip kişilerdir Şeffaflık- Güven- Özgüven * Çolaklı Yahya Kurt İlköğretim Okulu uzman kadrosu ve oluşturduğu öğretim ortamlarıyla paydaşlarına karşı taahhütlerini yerine getirdiği için güvenilir bir kuruluştur * Tüm paydaşlarında güven sağlamayı temel ilke kabul eden okulumuz, yaşamı seven, kendisiyle barışık, özgüveni gelişmiş bireyler yetiştiren eğitim- öğretim programları uygulamaktadır Gelişim Yahya Kurt İlköğretim Okulu çalışanları ve öğrencileri; *Okuduklarını, duyduklarını ve gördüklerini araştırıp sorgulayarak değerlendiren, çağın yeniliklerini takip eden ve uygulayan, ortak hedefler doğrultusunda süreç ve sonucu gözden geçirerek benimseyen bireylerdir * Okulumuzda, öğrencilerin sosyal beceri ve akademik gelişimlerine fırsat veren eğitim ve öğretim ortamları oluşturulur Yaratıcılık Ve Üretkenlik * Okulumuz çalışanları bilgi birikimlerini etkin şekilde kullanarak, alanlarındaki yenilikleri izler, * Yapılan özgün çalışmalar değerlendirilir, kullanılır ve gözden geçirilir, gerektiğinde iyileştirmeler yapılır * Nitelikli çalışmaların sürekliliği sağlanır * Öğrencilerin özgün çalışmalarını geliştirmek ve yaratıcı çalışmalarını desteklemek amacıyla uygun ortamlar oluşturulur Kendini Gerçekleştirme Yahya Kurt İlköğretim Okulunda öğrenciler için kendini gerçekleştirmelerine fırsat yaratacak ortamlar hazırlanırBu çerçevede Öğrencilerin; * Özgüveni gelişmiş, sorumluluk ve haklarının bilincinde, insani değerleri benimseyen ve yaşantısına yansıtan, * Bireysel donanımının ve gereksinmelerinin farkında olarak doğru seçimler yapabilen ve kendisine uygun /gerçekçi hedefler koyabilen, * Hem kendisi, hem de başkaları hakkında olumlu gerçekçi ve tutarlı düşüncelere sahip * İlgi ve yetenekleri doğrultusunda üretken ve yaratıcı bireyler olarak yetiştirilmesi amaçlanır Öğrencilere tüm bu özellikleri kazandırmak amacıyla Yahya Kurt İlköğretim Okulu çalışanları kendilerini geliştirmeleri için uygun ortamlar hazırlar Atatürkçü Düşünce Yahya Kurt İlköğretim Okulu 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu’nun belirlediği genel amaçlar çerçevesinde ilköğretim düzeyinde, kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, ülkesini ve milletini seven, laik, demokratik, Türkiye Cumhuriyetinin temel niteliklerine ve Atatürk ilkelerine bağlı çağdaş gençler yetiştirmeyi amaçlar Çolaklı Yahya Kurt İlköğretim Okulu Antalya Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çolaklı Yahya Kurt İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çolaklı Yahya Kurt İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çolaklı Yahya Kurt İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çolaklı Yahya Kurt İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MANAVGAT Adı: ÇOLAKLI YAHYA KURT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çolaklı Beldesi /Manavgat/Antalya Telefon Numarası: 2427636434 Faks Numarası: 2427637959 E-mail Adresi:741744@mebk12tr Web Adresi: Çolaklı Yahya Kurt İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|