|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
acıgöl, ilköğretim, nevşehir, okulu, tatların |
![]() |
Tatların İlköğretim Okulu Acıgöl Nevşehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tatların İlköğretim Okulu Acıgöl NevşehirAcıgöl Tatların İlköğretim Okulu - Tatların İlköğretim Okulu Hakkında Bİlgi - Tatların İlköğretim Okulu Tarihçesi - Tatların İlköğretim okulu İletişim ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm arsa alanı 3472 metrekare bahçe alanı 3000 metre kare dir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı yıl pansiyon yetişmediği için açılamamış bir yıl sonra açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz aynı zaman da taşıma merkezidir ![]() ![]() ![]() Tatlarin ilköğretim okulu olarak öğrencilerimizi -Tarihini bilen geleceğe güvenle bakan, -Kendi mutluluğunun Türk Milletinin mutlu olmasından geçtiğine inanan, -Bilimsel ve akılcı düşünen insan haklarına saygılı, -Ulu önderimiz Atatürk’ü iyi tanıyan ve Onun yolunda yürümek için can atan, -Kendisine, ailesine, çevresine ve ülkesine saygılı olan ve onları yüceltmek için çok çalışan, -Adalet, merhamet, sadakat, duygularıyla yoğrulmuş, -Yukarıdaki amaçları gerçekleştirmek için gerekli davranış ve bilgi donanıma sahip olarak, bir üst öğrenime hazırlamaktır ![]() Hedefimiz 3 yıl içinde bölgemizde en iyi okul olmaktır ![]() İLKE VE GÖREVLERİMİZ 1-Okulumuzda eğitim bilimsel ve akılcı yöntemlerle yapılır ![]() 2-İdareci, öğretmen ve diğer çalışanlar işbirliği içinde olur çalışmalarımızda amaca ulaşmak için beraber hareket edilir ![]() 3-Plan ve hazırlık her zaman en önce yapılır ![]() 4-Eşitlik ilkesine uyulur ![]() ![]() 5-Davranış oluşturmak ve sürdürmek takip edilir ![]() 6-Öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın en mutlu olduğu yerin okul olması için her türlü tedbiri alarak çalışırız ![]() 7- Öğrencilerimizin fikirce ve bedence sağlıklı olması için örnek olur ve çalışırız ![]() 8- Öğrencilerimizi evrensel kanunlar, anayasamız ve kanunlarımız ayrıca Türk kültürünün yazılı olmayan eşsiz felsefesi üzerine yetiştiririz ![]() ![]() 9- Öğrencilerimizi bilimsel, sanatsal, teknolojik alanlarda çağımızın gerektirdiği düzeyin üzerinde yetiştirmek için, düzeylerine uygun olarak çalınmalar yapar bir üst öğrenime hazırlarız ![]() Tatların İlköğretim Okulu kaynak:webrehberiz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|