|
|
Konu Araçları |
akkese, beşikdüzü, ilköğretim, okulu, trabzon |
Akkese İlköğretim Okulu Beşikdüzü Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Akkese İlköğretim Okulu Beşikdüzü TrabzonBeşikdüzü Akkese İlköğretim Okulu - Akkese İlköğretim Okulu Hakkında - Akkese İlköğretim Okulu Tanıtımı - Akkese İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Akkese İlköğretim Okulu Resimleri Akkese İlköğretim Okulu Trabzon Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Akkese İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Akkese İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Akkese İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Akkese İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / BEŞİKDÜZÜ Adı: AKKESE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Akkese ilköğretim Okulu Akkese Köyü Telefon Numarası: 4628715843 Kurumun Misyonu : Yetiştirdiğimiz öğrencilerin,başarılıbecerikl i,teknolojileri takip edip kullanabilen ,sosyal,ahlaklı,dürüst ve sağlıklı yetiştirmek içinimkan ve destek sağlamaktır Kurumun Vizyonu: Milli Eğitim ilke ve kuralları doğrultusunda,çağdaş, medeni, demokratik,vatanını seven, öğrenmeyi amaç edinen ve benimseyen, değişimlere açık dürüst, güven duyulan, hoşgörülü bireyler yetiştirmektir trabzonmebgovtr |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|