|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adana, ilköğretim, mimar, okulu, sinan, yüreğir |
![]() |
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Yüreğir Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mimar Sinan İlköğretim Okulu Yüreğir AdanaMimar Sinan İlköğretim Okulu Hakkında - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Tanıtım - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Resimleri - Mimar Sinan İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri MİMAR SİNAN İLÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ Okulun arsası Akdeniz fabrikasının sahibi Osman Nuri Sabuncu tarafından bağışlanmış olup, Milli Eğitim Bakanlığı adına Bayındırlık Bakanlığı tarafından 1967-1968 öğretim yılı içerisinde inşaatına başlanmıştır ![]() ![]() Okulun ilk müdürü Mehmet Turalı’dır ![]() ![]() ![]() Okulun ikinci müdürü Hamit Atay ve ilk müdür yardımcısı İzzet Avşar’dır ![]() Okul ilk açıldığında bina tek katlı olup 1969-1970 öğretim yılında 2 ![]() ![]() Okul 1998 yılında depremde hasar görmüş yapılan ilk bina yıkılarak yerine zemin kat üzerine 3 kat bir yeni bina yapılmıştır ![]() ![]() Okul’un şu anki müdürü Halit Çıplak’tır ![]() ![]() ![]() Okulumuz her yıl Fen Lisesi ve Anadolu Liselerine öğrenci vermektedir ![]() ![]() Mimar Sinan İlköğretim Okulu Adana Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / YÜREĞİR Adı: MİMAR SİNAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Akıncılar Mahallesi Muhtar K ![]() ![]() Telefon Numarası: 3223217926 E-mail Adresi: ymimarsinanio ![]() ![]() Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|