|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, çakmak, elmadağ, hasanoğlan, ilköğretim, mareşal, okulu |
![]() |
Hasanoğlan Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu Elmadağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasanoğlan Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu Elmadağ AnkaraHasanoğlan Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu Hakkında - Hasanoğlan Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu Tanıtım - Hasanoğlan Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu Resimleri - Hasanoğlan Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu İletişim ![]() *Kasabamızın ilk resmi kurumudur ![]() *İlk okul binamız Devlet vatandaş işbirliği ile 1934 yılında yapılmıştır ![]() *l997 Yılına kadar İlkokul olarak hizmet vermiştir ![]() *1064 Kız ![]() ![]() *1997 Yılından sonra İlköğretim okulu olarak hizmet vermeye devam etmektedir ![]() *İlköğretim Okulu olarak217 kız ![]() ![]() *15 Dershanemizde normal eğitim ve öğretim yapılmaktadır ![]() *2008-2009 Öğretim Yılında Ana Sınıfımız açılmıştır ![]() *224 Kız ![]() ![]() ![]() *2 İdareci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Matematik,Fen ve Teknoloji ,Din Kültürü Ahlak Bilgisi, Rehberlik ,2 Anasınıfı ve Bilişim Teknolojileri,Beden Eğitimi,Teknoloji ve Tasarım Öğretmen kadrosu mevcut olup öğretmeni bulunmamaktadır ![]() *Okul Yeri arsamız 8388 Metre karedir ![]() *Şuan kullanmakta olduğumuz okul 1970 yılı ve 2007 Yıllarında Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yapılmış iki ayrı binadan oluşmaktadır ![]() *Seçmeli Ders olarak Bilgisayar,Halk Kültürü,Medya Okuryazarlığı ve drama dersleri okutulmaktadır ![]() Okulumuzda bulunan tüm bilgisayarlar internete bağlanarak öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur ![]() ![]() *I ![]() ![]() ![]() *Milli Eğitim Müdürlüğünün planlaması ve Türkiye Tekstil ve Sanayi İşverenleri Sendikasının katkıları ile okulumuza Bilgisayar ve Teknoloji sınıfı açılmıştır ![]() *Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla Fen ve Teknoloji Laboratuarımız mevcuttur ![]() *Okulumuzda kütüphane mevcuttur ![]() ![]() *Okulumuz Tüm sınıflarında her öğrencinin fazla eşyalarını koyabilmeleri için şahsına ait ,kilitli özel dolapları mevcuttur ![]() ![]() *2009-2010 Öğretim yılı başlangıcında 6-7 ve 8 sınıf öğrencilerimize SBS Hazırlık kursu verilmektedir ![]() *Okulumuzda sosyal ve kültürel faaliyetlere önem verilmektedir ![]() ![]() *Her Yıl sonunda yıl içerisindeki çalışmalarımızın ve bazı konularda öğrencilerimizin araştırmalarını sergilediğimiz “YEŞEREN FİLİZLER “dergisini çıkarmaktayız ![]() ![]() İLETİŞİM Adres: Hasanoğlan kasabası Elmadağ / ANKARA Tel: 0(312) 866 10 07 Fax: 0(312) 866 20 89 Email: maresalilkogretim@hotmail ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() kaynak:hasanoglanmaresalcakmak ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|