08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uzungöl İlköğretim Okulu Çaykara Trabzon
Çaykara Uzungöl İlköğretim Okulu - Uzungöl İlköğretim Okulu Hakkında - Uzungöl İlköğretim Okulu Tanıtımı - Uzungöl İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Uzungöl İlköğretim Okulu Resimleri
Uzungöl İlköğretim Okulu Trabzon Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Uzungöl İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Uzungöl İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Uzungöl İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Uzungöl İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: UZUNGÖL İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Yeni Mah Uzungöl
Telefon Numarası: 4626566052
Faks Numarası: 4626566051
OKULUN MİSYONU:
1 Okulumuz, ülke değerlerine sahip çıkan, demokratik yaşamın karar verme gücüne sahip bireyler yetiştirmek için vardır 2 Okulumuz, farklı yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretken bireyler yetiştirmek için vardır 3 Okulumuz, demokrasi ve cumhuriyet ilkelerine bağlı, Atatürkçü düşünceyi özümseyen, ulusal değerleri benimseyen ve savunan bireylerin yetiştirilmesi için vardır 4 Okulumuz, paylaşımcı, yardımsever, özgüvenli ve dayanışmayı ilke edinen, insan haklarına inanıp, her koşulda savunan bireylerin yetiştirilmesi için vardır 5 Okulumuz, tüm personeli ve öğrencileriyle birlikte bilgiye ulaşan ve paylaşan, teknolojik olanaklardan yararlanarak her alanda çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmayı amaç edinen kitleler yetiştirmek için vardır 6 Okulumuz, öğrencilerimizin çok yönlü yeteneklerini ortaya çıkarmak, çağın gereklerine göre geliştirmek ve sürekli gelişen teknolojiden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak için vardır 7 Okulumuz, ülkemizin tüm değerlerine sahip çıkarak yön verecek gençlerin yetişmesi için vardır
OKULUN VİZYONU:
1 Okulumuzdan başlayarak, tüm insanlığın barış ve güven ortamının oluşturulmasına katkı sağlamak 2 Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef gösterdiği, “Çağdaş Uygarlık Düzeyi” ne ulaşmak 3 Kaliteli eğitimin oluşturulması için , sürekli yenilenip gelişen teknolojinin eğitimde vazgeçilmez olduğunun tüm bireylerce kavransın 4 Okul yönetimi, öğretmen, öğrenci, veli işbirliğine dayalı bir eğitim ortamına ulaşmak

trabzon meb gov tr
|
|
|