|
|
Konu Araçları |
atatürk, dernekpazarı, ilköğretim, okulu, trabzon |
Atatürk İlköğretim Okulu Dernekpazarı Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Dernekpazarı TrabzonDernekpazarı Atatürk İlköğretim Okulu - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri Atatürk İlköğretim Okulu Trabzon Dernekpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / DERNEKPAZARI Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU OKULLAR CADDESİ NO:11 Telefon Numarası: 4626812014 Faks Numarası: 4626812156 OKULUN MİSYONU: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, vatanının seven ve koruyan, tarihi değerleriyle ve geçmişi ile övünen, bilimsel düşünen, hal ve hareketleriyle topluma rehberlik eden, bedenen ve ruhen sağlıklı, başarılı ve örnek bireyler yetiştirmektir OKULUN VİZYONU: Öğrencilerin ve Türk Milli Eğitiminin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda, öğrenme ve araştırma için her türlü fırsatın ve ortamın sağlandığı, bilgili, becerikli, iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği tercih edilen ve beğenilen bir okul olmaktır trabzonmebgovtr |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|