Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu Konya Hüyük

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu Konya Hüyük

Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu Hakkında - Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu Tanıtım - Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu Resimleri - Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu İletişim

Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu Konya Hüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu Hakkında Bilgi:

1995 – 1996 öğretim yılından 2005 – 2006 öğretim yılı sonuna kadar 8 yıllık olarak hizmet verilmekte iken öğrenci mevcudu azlığı sebebiyle sadece 1 kademeye yönelik olarak eğitim - öğretim yapılmaktadır

Anasınıfına 2007 – 2008 öğretim yılında 10 öğrenci devam etmektedir Anasınıfı öğretmeni Fatma ÇETİN kadrosuz Usta Öğretici olarak görev yapmaktadır

1–3 sınıflar 9 öğrenci olup; Müdür Yetkili Öğretmen Dursun DÖNMEZ tarafından okutulmaktadır

4 -5 sınıflar 9 öğrenci olup; Hanife ÜNÜVAR tarafından okutulmaktadır

Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ALİ KEZİBAN BAYKAL İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: BUDAK KÖYÜ
Telefon Numarası: 3325413190
Faks Numarası: 3325413190
E-mail Adresi: 363410@mebk12tr
Web Adresi

Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com