|
|
Konu Araçları |
atatürk, eskişehir, ilköğretim, muttalip, okulu, tepebaşı |
Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirMuttalip Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara Atatürkçü, demokrat, çağdaş fikirli bireyler olmak adına; yeni gelecek yılların gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için buradadır VİZYONUMUZ "Yaptığı çalışmalarla; her geçen gün kendini yenileyen, Eskişehir'de adından söz ettiren bir İlköğretim Okulu olmaktır" VAZGEÇİLMEZ DEĞERLERİMİZ 1- Türk Milletinin birlik ve bölünmez bütünlüğün ve Cumhuriyetin temel ilkelerinden taviz vermeyiz 2- Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, her öğrenciye temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıklar kazandırırız 3- Öğrenci ve velilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini, beklediklerinden daha kaliteli hizmet ile karşılamak temel hedeflerimizdendir 4- Okulumuzda ben değil, biz anlayışı vardır 5- Gelişme ve mükemmel olma isteği okulumuzun her boyutunda yer alır 6- Öğrencilerimiz, yaptığımız her şeyde ilk sırada yer alır 7- Okulumuzda, demokratik bir iklim vardır 8- Okulumuzda herkes için fırsat eşitliği vardır 9- Okulumuzda, öğrenci merkezli eğitim-öğretim esastır 10- "Her öğrenci öğrenebilir" inancıyla bütün öğrencilerin başarısını arttırma temel felsefemizdir 11- Dürüst eleştiri yaparız, hataları kabul ederiz, eleştiriye açığız 12- Okulumuzda işbirliğine dayalı bir çalışma sistemi vardır 13- Okulumuzda eğitim - öğretim kalitesinin arttırılmasında okul yönetimi gerekli tedbirleri almakta tereddüt etmez Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223380033 Okulun Faksı: 2223380021 Okulun Adresi: MUTTALİP-ORTA MHZÜBEYDE HANIM CDNO:1 Tepebaşı Eskişehir Okulun Web Adresi: http://muttalipataturkioomebk12tr Okulun E-Posta Adresi: 968699@mebk12tr Okulun Müdürü: BAYRAM DEĞİRMEN Okulun Öğretmen Sayısı: 30 Okulun Öğrenci Sayısı: 783 Okulun Derslik Sayısı: 23 Okulun Ulaşım Bilgileri: ODUNPAZARI DURAĞINDAN 59 NOLU OTOBÜSLER SAAT BAŞI VE BUÇUKLARDA HAREKET ETMEKTEDİR YILDIZ DURAĞINDAN MUTTALİP DOLMUŞLARI İLE DE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR AYRICA, 48(SİYAH) NOLU OTOBÜS EMEK MHDEN 7:55 TE KALKIP 8:30 CİVARINDA MUTTALİP BELDESİNDEKİ OKULUMUZA ULAŞMAKTADIROKULUMUZUN ŞEHİR MERKEZİNE UZAKLIĞI 5 KMDİR Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Muttalip Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|