|
|
Konu Araçları |
dereyurt, hayrat, ilköğretim, okulu, topaloğlu, trabzon |
Dereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu Hayrat Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu Hayrat TrabzonDereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Dereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Dereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Dereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu Resimleri Dereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu Trabzon Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Dereyurt Topaloğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / HAYRAT Adı: DEREYURT TOPALOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DEREYURT KÖYÜ Telefon Numarası: 4626912506 Faks Numarası: 4626912506 Kurumun Misyonu : Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda İlköğretim kurumlarının genel ve özel amaçları çerçevesinde ; okulumuz öğrencilerinin bilgiye ulaşmalarında onlara rehberlik etmek,çağın gereklerine uygun eğitim olanakları sunmak,sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerle gelişimlerine katkıda bulunmak Kurumun Vizyonu: Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak trabzonmebgovtr |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|