|
|
Konu Araçları |
bey, daday, halit, ilköğretim, kastamonu, miralay, okulu |
Miralay Halit Bey İlköğretim Okulu Kastamonu Daday |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Miralay Halit Bey İlköğretim Okulu Kastamonu DadayMiralay Halit Bey İlköğretim Okulu Tanıtımı - Miralay Halit Bey İlköğretim Okulu Hakkında - Miralay Halit Bey İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Miralay Halit Bey İlköğretim Okulu Resimleri Kastamonu Daday İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Miralay Halit Bey İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Miralay Halit Bey İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Miralay Halit Bey İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Miralay Halit Bey İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / DADAY Adı: MİRALAY HALİT BEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AŞAĞI KELEBEK MAH Telefon Numarası: 3666161174 Faks Numarası: - E-mail Adresi: - Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|