![]() |
Gökçeyurt İlköğretim Okulu Konya İlgın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökçeyurt İlköğretim Okulu Konya İlgınGökçeyurt İlköğretim Okulu Hakkında - Gökçeyurt İlköğretim Okulu Tanıtım - Gökçeyurt İlköğretim Okulu Resimleri - Gökçeyurt İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gokceyurt İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Gökçeyurt İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz ilk olarak 1930 yılında eğitim ve öğretime açılmış olup 1968 yılında son şeklini alarak GÖKÇEYURT İLKÖĞRETİM OKULU olmuş ve halen burada eğitim ve öğretime 10 personel ve 110 öğrenci ile devam etmektedir ![]() Okulumuzda 2007/2008 öğretim yılına kadar ikili öğretim yapılmakta iken 2007/2008 öğretim yılında lojmanların sınıfa çevrilmesi ile normal eğitim öğretime geçilmiştir ![]() Gökçeyurt İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı OKULUN ADI : GÖKÇEYURT İLKÖĞRETİM OKULU KURUM KODU : 712573 TELEFONU : 0332 8916128 ADRESİ : GÖKÇEYURT KASABASI ILGIN /KONYA AMACI : Gökçeyurt Kasabasında ikamet eden öğrenim çağındaki çocukların Temel Eğitimini sağlamak ![]() SEVİYESİ : İlköğretim I ![]() ![]() ÖĞRENİM ŞEKLİ : Normal Öğretim Gökçeyurt İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|