|
|
Konu Araçları |
büyükdoğanlı, ilköğretim, köprübaşı, okulu, trabzon |
Büyükdoğanlı İlköğretim Okulu Köprübaşı Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Büyükdoğanlı İlköğretim Okulu Köprübaşı TrabzonBüyükdoğanlı İlköğretim Okulu Hakkında - Büyükdoğanlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Büyükdoğanlı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Büyükdoğanlı İlköğretim Okulu Resimleri Büyükdoğanlı İlköğretim Okulu Trabzon Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Büyükdoğanlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Büyükdoğanlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Büyükdoğanlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Büyükdoğanlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / KÖPRÜBAŞI Adı: BÜYÜKDOĞANLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Büyükdoğanlı Mah Beşköy Beld Telefon Numarası: 4626737360 Kurumun Misyonu : Türk Millî Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğretime hazır, millî ve kültürel değerlerine bağlı, özgüvene sahip, mutlu, çağdaş, kendini ifade edebilen, sosyal, yapıcı, üretken, sağlıklı, özgür bireyler yetiştirmektir Kurumun Vizyonu: Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirmektir trabzonmebgovtr |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|