|
|
Konu Araçları |
bozyazı, çubukkoyağı, ilköğretim, mersin, okulu |
Çubukkoyağı İlköğretim Okulu Mersin Bozyazı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çubukkoyağı İlköğretim Okulu Mersin BozyazıBozyazı Çubukkoyağı İlköğretim Okulu Hakkında - Çubukkoyağı İlköğretim Okulu Tanıtım - Çubukkoyağı İlköğretim Okulu Resimleri - Çubukkoyağı İlköğretim Okulu İletişim TARİHÇESİ: Okulumuz 1961 yılında 3 derslikli olarak eğitim öğretime başlamıştır1973 yılına kadar ikili öğretim yapılmıştır1973 yılında Cumhuriyeti 50yıldönümünde halk tarafından 2 derslikli ayrı bir bina daha yapılmıştır O yıldan itibaren normal eğitime geçilmiştir Daha sonra 1987 yılında 2kat ilavesi yapılarak eğitim ve öğretime devam edilmiştir Şu anda okulumuzda 15 derslik bulunmaktadır Okulumuz 1994–1995 öğretim yılından itibaren ilköğretim Okuluna dönüştürülmüş 8 yıllık eğitime geçilmiştir Halen eğitim öğretime devam etmektedir Ayrıca 1989 yılında bahçemize öğrencilerimiz için çeşme yaptırılmıştır Aynı yıl 1kat demir korkulukları yapılmıştır Okulumuz ismini, okulumuzun batı kısmında bulunan Çubuk deresi ve bu derenin yatağının vadisi anlamına gelen halk arasında koyak olarak belirtilen Çubuk ve Koyak isimlerinin birleşmesinden almıştır 2008 yılında yaptırılan 8 derslik ile birlikte okulumuzun mevcut durumu aşağıdaki şekliyle değişmiştir; 2 Ana Sınıfı, 15 derslik, 1 adet Bilgisayarlı Kütüphane, 1 adet Fen Laboratuarı,1 adet Bilgi Teknolojisi Sınıfı, 1 adet Tiyatro Salonu, 1 adet yemekhane, 1 adet Teknoloji ve Tasarım Atölyesi, 1 adet Satranç Sınıfı Okulumuz halen gündüzlü ve karma eğitim vermektedir İletişim bilgilerimiz Adres: Kaledibi Mah E-mail: 342326@mebk12tr Telefon: 0324 851 34 76 http://okulwebmebgovtr/33/04/342326/tr/indexhtml biz - wwwmebgovtr |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|