|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alaçatı, atatürk, çeşme, ilköğretim, izmir, okulu |
![]() |
Alaçatı Atatürk İlköğretim Okulu Çeşme İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alaçatı Atatürk İlköğretim Okulu Çeşme İzmirAlaçatı Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Alaçatı Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Alaçatı Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Alaçatı Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Alaçatı Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 7398 m2 alan içinde il özel idaresi tarafından 3 katlı olarak tasarlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() İlk yıl hayırsever Ertan-Osman ARPACI tarafından modern bir fen laboratuarı yaptırılıp iki adet bilgisayar alınmıştır ![]() 2005 yılında Ertan-Osman ARPACI tarafından okulumuz 3 ![]() ![]() ![]() Okulumuzun bahçesine 500 kişilik kapalı spor salonu Özel İdare ve İlçe Kaymakamlığı tarafından yaptırılmıştır ![]() Okulumuzun bilgi ve teknolojisi sınıfı; tüm altyapısı ve tasarımı Alaçatı Belediye Başkanı Sayın Muhittin DALGIÇ tarafında yaptırılmıştır Alaçatı Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çeşme Okul Adresi : Menderes Mah ![]() ![]() Okul Telefonu : 0 232 716 ![]() ![]() Okul Faks : 0 232 7169190 Okul Web Sitesi : http://www ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : 889203@meb ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Alaçatı Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|