|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, birsen, esensoy, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Birsen Esensoy İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birsen Esensoy İlköğretim Okulu Merkez AdıyamanBirsen Esensoy İlköğretim Okulu Hakkında - Birsen Esensoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Birsen Esensoy İlköğretim Okulu Resimleri - Birsen Esensoy İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ANITIM * Okululumuz Adıyaman il merkezinde yer almaktadır ![]() * Şehir merkezi(Çarşı)'ne yaklaşık 1 ![]() ![]() * Okulumuzun lojman imkanı bulunmamaktadır ![]() * 2009-2010 eğitim yılı itibariyle 676 öğrencisi, 36 öğretmeni ve 3 idarecisi vardır ![]() * Okulumuz ikili öğretim yapmaktadır ![]() * Her sınıf kademesi üç şubeden oluşmaktadır ![]() * Sınıflarımızın mevcudu ortalama 28 kişidir ![]() * Okulumuz ana bina ve ek bina olmak üzere toplam iki binadan oluşmaktadır ![]() * 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Okulumuz 1985 yılında hizmete açılmıştır ![]() * Okulmuza belediye binası önünden kalkan kerkiş dolmuşları ile ulaşabilirsiniz ![]() Birsen Esensoy İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / MERKEZ Adı: BİRSEN ESENSOY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cumhuriyet Mah ![]() Telefon Numarası: 4162163127 E-mail Adresi : 364560@meb ![]() ![]() Web Adresi :http://birsenesensoy ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|