![]() |
Yıldız Erten Anaokulu İstanbul Beşiktaş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Erten Anaokulu İstanbul BeşiktaşYıldız Erten Anaokulu Hakkında - Yıldız Erten Anaokulu Tanıtım - Yıldız Erten Anaokulu Resimleri - Yıldız Erten Anaokulu İletişim Bilgileri ![]() Yıldız Erten Anaokulu İstanbul Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BEŞİKTAŞ Adı: YILDIZ ERTEN ANAOKULU Adresi: Sümbül Sok ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2122792563 Faks Numarası: 2122809771 E-mail Adresi: 752023@meb ![]() ![]() Web Adresi: Yıldız Erten Anaokulu Müdürlüğü Kuruluş, Okulumuz 28 Eylül 1988 tarihinde Yıldız ERTEN tarafından tefriş edilmiştir ![]() ![]() 14 ![]() ![]() Sayın Yıldız ERTEN tarafından onarılıp, döşenmiş, bütün araç ve gereçleri sağlanarak, Yıldız Erten Anaokulu adıyla 17 Ağustos 1989 Tarihinde açılmıştır ![]() 1989-1990 Eğitim - Öğretim yılında ise bağımsız anaokulu olarak eğitime başlamıştır ![]() Yıldız ERTEN (1926 - 2008) Hizmetleri; 1982 - Şair Nedim İlkokulu Anasınıfı, 1984 - Gazi İlkokulu Anasınıfı, 1985 - Resneli Niyazi Bey İlkokulu Anasınıfı, 1986 - Çapa Hastanesi Ortopedi Kliniğinde Onarım, Dekorasyon, Eşya ve Malzeme Tefrişleri, 1988 - Yıldız Erten Anaokulu, 1989 - Semiha Şakir Zeytinburnu Huzurevi Hidrofor ve S ![]() ![]() 1990 - Arif - Yıldız Erten Sağlık ve Eğitim DEĞERLERİMİZ, Çocuklarımızın okulu sevmesi ilk önceliğimizdir ![]() Çocuklarımız bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturmaktadır ![]() Biz, birbirimizi çocuklarımızın, velilerimizin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz ![]() Biz, hepimiz çocuklarımızın gelişim düzeylerini arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız ![]() Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz ![]() ![]() Biz farklıyız, yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz ![]() MİSYONUMUZ, Okulumuz, T ![]() ![]() ![]() Biz, bütün çocuklarımızın psiko-motor, özbakım, sosyal, bilişsel, dil becerileri, duygusal özellikleri, estetik ve yaratıcılık, kendinin farkında olma ile ilgili gelişmelerini sağlamak, onların kendilerini bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 ![]() ![]() VİZYONUMUZ, Okulumuzda verimli bir eğitimin temel ihtiyaç olarak kabul edilmesini; her velinin, çocuğuna eğitim için her türlü fırsatın verildiğini bilmesini; hem öğretmenlerin, hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmasını; Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmasını istiyoruz ![]() Yıldız Erten Anaokulu Resimleri ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|