Akdılek İlköğretim Okulu Patnos Ağrı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Akdılek İlköğretim Okulu Patnos AğrıAkdılek İlköğretim Okulu Hakkında - Akdılek İlköğretim Okulu Tanıtım - Akdılek İlköğretim Okulu Resimleri - Akdılek İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Akdilek Köyü Ağrı iline 93 km, Patnos ilçesine 13 km uzaklıkta olup ulaşımı sağlayan yolun 3 km'si asfalt, 10 km'si toprak yoldur Okulumuz 12 derslik 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Öğretmenler odası 6 tuvalet ve 1 lojmandan oluşmaktadır Lojman kullanılmaktadır Okula servisle gelip gitme imkanı bulunmaktadır Sınıflar kalorifer ile ısıtılmaktadır![]() Yeni okulumuz bitmiş bulunmaktadır 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılında faaliyet halindedir 12 dersliği vardır Kaloriferli olup 1 ve 2 kademe öğrencileri eğitimlerini alabilmektedir![]() Akdılek İlköğretim Okulu Ağrı Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Akdılek İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Akdılek İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Akdılek İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Akdılek İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / PATNOS Adı: AKDILEK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Akdilek Köyü Telefon Numarası: 5057022187 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb meb gov tr/04/06/590549/index html biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|