|
|
Konu Araçları |
ilköğretim, okulu, sürmene, trabzon, vakfı, yardımlaşma |
Sürmene Yardımlaşma Vakfı İlköğretim Okulu Sürmene Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sürmene Yardımlaşma Vakfı İlköğretim Okulu Sürmene TrabzonSürmene Yardımlaşma Vakfı İlköğretim Okulu Hakkında - Sürmene Yardımlaşma Vakfı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sürmene Yardımlaşma Vakfı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Sürmene Yardımlaşma Vakfı İlköğretim Okulu Resimleri Sürmene Yardımlaşma Vakfı İlköğretim Okulu Trabzon Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sürmene Yardımlaşma Vakfı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sürmene Yardımlaşma Vakfı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sürmene Yardımlaşma Vakfı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sürmene Yardımlaşma Vakfı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / SÜRMENE Adı: SÜRMENE YARDIMLAŞMA VAKFI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sürmene Yardımlaşma Vakfı llköğretim Okulu Sürmene/Trabzon Telefon Numarası: 4627461683 Faks Numarası: 4627463951 OKULUMUZUN MİSYONU : İnsanın en değerli kaynak olduğu düşüncesinden hareketle, en verimli yatırımın insanı eğitmek olduğu bilinciyle öğrencilerimizi, günümüzün çağdaş yaklaşımlarına uygun, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, bilgiyi en değerli hazine olarak bilen ve kullanan, milletini ve ailesini seven, kendisiyle barışık, farklılıkları hoşgörü mozaiğinde çeşitlilik olarak kabul eden, üretken bireyler yetiştirmektir OKULUMUZUN VİZYONU : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır Kaynak : trabzonmebgovtr |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|