|
|
Konu Araçları |
bünyan, ilköğretim, kayseri, kemal, namık, okulu |
Namık Kemal İlköğretim Okulu Kayseri Bünyan |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Namık Kemal İlköğretim Okulu Kayseri BünyanNamık Kemal İlköğretim Okulu Tanıtımı - Namık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Namık Kemal İlköğretim Okulu İletişim - Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri Kayseri Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Namık Kemal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Namık Kemal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KAYSERİ / BÜNYAN Adı: NAMIK KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAYRAMLI MAHALLESİ BÜNYAN/KAYSERİ Telefon Numarası: 3527121026 Web:http://bunyannamikkemalk12tr/ Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|