|
|
Konu Araçları |
çamlıca, ilköğretim, mahallesi, okulu, trabzon, yomra |
Çamlıca Mahallesi İlköğretim Okulu Yomra Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çamlıca Mahallesi İlköğretim Okulu Yomra TrabzonÇamlıca Mahallesi İlköğretim Okulu Hakkında - Çamlıca Mahallesi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çamlıca Mahallesi İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çamlıca Mahallesi İlköğretim Okulu Resimleri Çamlıca Mahallesi İlköğretim Okulu Trabzon Yomra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çamlıca Mahallesi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çamlıca Mahallesi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çamlıca Mahallesi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çamlıca Mahallesi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / YOMRA Adı: ÇAMLICA MAHALLESİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çamlıca Mahallesi llköğretim Okulu Telefon Numarası: 4623411045 Kaynak : webrehberibiz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|