Mersin Toroslar Anaokulu Mersin Merkez |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mersin Toroslar Anaokulu Mersin MerkezMersin Toroslar Anaokulu Hakkında - Mersin Toroslar Anaokulu Tanıtım - Mersin Toroslar Anaokulu Resimleri - Mersin Toroslar Anaokulu İletişim Mersin Toroslar Anaokulu Mersin Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mersin Toroslar Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mersin Toroslar Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mersin Toroslar Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Mersin Toroslar Anaokulu Tarihçesi: 2003-2004 Eğitim-öğretim yılında yaklaşık 30 öğrenci ile eğitim öğretim hayatına başlayan okulumuz şuan 150 öğrenci ile eğitime devam etmektedirKurumumuzda 1 müdür ,6 öğretmen,1 memur,1 güvenlik görevlisi, 2 hizmetli ve 2 mutfak personeli ile çalışmaktadırOkulumuz tek katlı olup; 1 erkek ve 1 kız olmak üzere özenle dizayn edilmiş 2 adet wc ,4 derslik,1 mutfak,2 idari oda ve 1 memur odası şeklinde yıldız proje halinde inşa edilmiştirOkulumuzda 4-6 yaş grubu çocuklar için;2 tane tam gün sınıfı,2 sabah grubu,2 öğlenci grubu olmak üzere ikili eğitim yapılmaktadır Sınıf içerisinde çocukların rahatça çalışmalarını sağlamak için her bir öğrenciye özel dolaplar,sandalyeler,masalar yaptırılmış Okulun tüm bölümleri ev ortamını aratmayacak şekilde döşetilmiştirHer alanda Gelişimlerini destekleyen faaliyet köşeleri düzenlenmiştir Ayrıca yine ihtiyaçtan dolayı tahterevalli, salıncak,kaydırak,kum havuzu ile çocukların rahatça oynayabilecekleri oyun sahası haline getirilmiştir Okulumuzun duvarları ve demir parmaklıkları anaokuluna uygun şekilde düzenlenmiştir Yıl içerisinde çocuklarımızı sosyal,zihinsel,davranışsal,du ygusal ve dil alanında destekleyen çeşitli sosyal faaliyetler yapılmaktadırFaaliyetler arasında folklor çalışmaları,yıl sonu etkinlikleri,Anneler günü,23 Nisan kutlamaları gibi önemli gün ve haftalar,sergiler yer almaktadırOkul öncesi eğitimini tanıtmak,teşvik etmek ve veli katılımını sağlamak amacıyla RAM ve öğretmenlerimiz aracılığıyla zaman zaman çok yönlü hazırlanmış bilgiler verilmektedir Okulumuzun eğitiminden yararlanan çocuklarımızın ileriki eğitim dönemlerinde okul öncesi eğitim almayan çocuklara göre daha başarılı,kendine güvenen,kendini rahatça ifade edebilen öğrenciler olduğu gözlemlenmiştir TOROSLAR ANAOKULU, örnek bir okul öncesi eğitim kurumu olarak gelecekte sağlıklı düşünen beyinler yetiştirmeye hazır bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir Mersin Toroslar Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MERSİN / MERKEZ Adı: MERSİN TOROSLAR ANAOKULU Adresi: Zeki Ayan Mah208CadToroslar Telefon Numarası: 3243209589 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - toroslaranaokulumebk12tr Mersin Toroslar Anaokulu Resimleri: biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|