|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akpınar, çeşme, ilköğretim, izmir, mehmet, okulu |
![]() |
Mehmet Akpınar İlköğretim Okulu Çeşme İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet Akpınar İlköğretim Okulu Çeşme İzmirMehmet Akpınar İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Akpınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Akpınar İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Akpınar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mehmet Akpınar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bir tek şeye ihtiyacımız vardır ,çalışkan olmak” sözünü en önemli temel değer kabul ediyoruz ![]() Her bireyin amaçlarımıza ulaşmada önemli olduğunu biliriz ![]() İşlerimizi sürekli gelişim ve iyileştirme esasına göre yaparız ![]() Kalitenin ayrıntılarda olduğunu biliriz ![]() Alanımızda en iyi olmak için çabalarız ![]() Çalışmalarımız arasındaki iletişim kurulmasında içtenlik kadar biçimsel davranışlarında önemli olduğunun bilincindeyiz ![]() Çalışmalarımızda şeffaflık ve verimlilik esastır ![]() Kurumumuzda başarı ödüllendirilir ![]() Mehmet Akpınar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çeşme Okul Adresi : Cumhuriyet Meydanı Çeşme İzmir Okul Telefonu : 0 232 712 19 68 Okul Faks : 0 232 712 19 86 Okul Web Sitesi : http://mehmetakpinarioo ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : 872342@meb ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mehmet Akpınar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|