|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| avcılar, ilköğretim, istanbul, necdet, okulu, semker |
Necdet Semker İlköğretim Okulu İstanbul Avcılar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Necdet Semker İlköğretim Okulu İstanbul AvcılarNecdet Semker İlköğretim Okulu Hakkında -Necdet Semker İlköğretim Okulu Tanıtım - Necdet Semker İlköğretim Okulu Resimleri - Necdet Semker İlköğretim Okulu İletişim ![]() Necdet Semker İlköğretim Okulu İstanbul Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Necdet Semker İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Necdet Semker İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Necdet Semker İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Necdet Semker İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / AVCILAR Adı: NECDET SEMKER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TAHTAKALE MAH YOLUÇ CAD NO:1Telefon Numarası: 2126485458 Faks Numarası: 2126485458 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trokul hakkında detaylı bilgi için tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|