|
|
Konu Araçları |
avcılar, ilköğretim, istanbul, okulu, seyfettin, ömer |
Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu İstanbul Avcılar |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu İstanbul AvcılarÖmer Seyfettin İlköğretim Okulu Hakkında -Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu Tanıtım - Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu Resimleri - Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu İletişim Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu İstanbul Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / AVCILAR Adı: ÖMER SEYFETTİN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gümüşpala MahMüge Sokak Telefon Numarası: 2125912064 Faks Numarası: 2125912064 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr okul hakkında detaylı bilgi için tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|