Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aslantürk, bornova, ilköğretim, izmir, murat, okulu, teğmen, şehit

Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Bornova İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Bornova İzmir

Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu İletişim

Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1991 yılında yapılmış, 17091991 tarihinde Mevlana İÖO adıyla eğitim ve öğretime başlamıştır Daha sonra 13 Ekim 1991 tarihinde Şehit Teğmen Murat Arslantürk İlköğretim Okulu olarak ismi değiştirilmiştir 1991–1992 öğretim yılında 1 müdür, 5 sınıf öğretmeni, 6 branş öğretmeni, 1 memur ve 452 öğrenci ile eğitim-öğretime başlamıştır

Mahallenin fazla göç alması nedeniyle öğrenci sayısı artmış ve yeni bir okul ihtiyacı doğmuştur Bu nedenle eski binaya ek olarak 1997 yılında 14 derslikli ilave bina yapılmıştır

2001–2002 öğretim yılı sonunda okul bahçemiz, Karayolları tarafından asfaltlanmış; 2002–2003 öğretim yılında Bornova Belediyesi tarafından basketbol potaları ve voleybol sahası yapılmış; Topçu Tugayı tarafından çok amaçlı salonumuza sahne yapılmış, boya ve badanası yapılmıştır

Toplam her iki binada ( A ve B blok ) 21 derslik, 1 Ana Sınıfı, 1 Kütüphane, 2 Bilgisayar Laboratuarı, 1 Fen Bilgisi Laboratuarı, 1 İş Teknik Atölyesi, 1 Resim-İş Atölyesi, 1 Rehberlik Merkezi, 1 Spor Odası, 1 Dişçi Odası, 1 Müdür Odası, 3 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Öğretmenler Odası, 1 Mutfak, 1 Kalorifer Dairesi, 1 Çok Amaçlı Salon ve tuvaletler vardır Kantini bulunmaktadır

Okulumuzda kadrolu olarak Müdür, Müdür Baş Yardımcısı, 3 Müdür Yardımcısı, 1 Rehber Öğretmen, 2 Ana Sınıfı Öğretmeni, 30 Sınıf Öğretmeni, 17 Branş Öğretmeni bulunmaktadır

Okulumuzda ikili eğitim-öğretim yapılmaktadır 1300 civarında öğrencisi bulunmaktadır

Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

İlçesi : Bornova
Okul Adresi : Mevlana mh1728 sokNo:2 Bornova İzmir
Okul Telefonu : (232) 388 29 81
Okul Fax : (232) 373 45 69
Okul Web : http://wwwsehittegmenmebk12tr
Okul E-Mail : 265049@mebk12tr
Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Ulaşım Bilgileri:
Lojman Durumu : Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com