|
|
Konu Araçları |
aslantürk, bornova, ilköğretim, izmir, murat, okulu, teğmen, şehit |
Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Bornova İzmirŞehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu İletişim Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1991 yılında yapılmış, 17091991 tarihinde Mevlana İÖO adıyla eğitim ve öğretime başlamıştır Daha sonra 13 Ekim 1991 tarihinde Şehit Teğmen Murat Arslantürk İlköğretim Okulu olarak ismi değiştirilmiştir 1991–1992 öğretim yılında 1 müdür, 5 sınıf öğretmeni, 6 branş öğretmeni, 1 memur ve 452 öğrenci ile eğitim-öğretime başlamıştır Mahallenin fazla göç alması nedeniyle öğrenci sayısı artmış ve yeni bir okul ihtiyacı doğmuştur Bu nedenle eski binaya ek olarak 1997 yılında 14 derslikli ilave bina yapılmıştır 2001–2002 öğretim yılı sonunda okul bahçemiz, Karayolları tarafından asfaltlanmış; 2002–2003 öğretim yılında Bornova Belediyesi tarafından basketbol potaları ve voleybol sahası yapılmış; Topçu Tugayı tarafından çok amaçlı salonumuza sahne yapılmış, boya ve badanası yapılmıştır Toplam her iki binada ( A ve B blok ) 21 derslik, 1 Ana Sınıfı, 1 Kütüphane, 2 Bilgisayar Laboratuarı, 1 Fen Bilgisi Laboratuarı, 1 İş Teknik Atölyesi, 1 Resim-İş Atölyesi, 1 Rehberlik Merkezi, 1 Spor Odası, 1 Dişçi Odası, 1 Müdür Odası, 3 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Öğretmenler Odası, 1 Mutfak, 1 Kalorifer Dairesi, 1 Çok Amaçlı Salon ve tuvaletler vardır Kantini bulunmaktadır Okulumuzda kadrolu olarak Müdür, Müdür Baş Yardımcısı, 3 Müdür Yardımcısı, 1 Rehber Öğretmen, 2 Ana Sınıfı Öğretmeni, 30 Sınıf Öğretmeni, 17 Branş Öğretmeni bulunmaktadır Okulumuzda ikili eğitim-öğretim yapılmaktadır 1300 civarında öğrencisi bulunmaktadır Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okul Adresi : Mevlana mh1728 sokNo:2 Bornova İzmir Okul Telefonu : (232) 388 29 81 Okul Fax : (232) 373 45 69 Okul Web : http://wwwsehittegmenmebk12tr Okul E-Mail : 265049@mebk12tr Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|