|
|
Konu Araçları |
apaydın, basri, dereli, giresun, ilköğretim, okulu, şehit |
Şehit Basri Apaydın İlköğretim Okulu Dereli Giresun |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Basri Apaydın İlköğretim Okulu Dereli GiresunŞehit Basri Apaydın İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Basri Apaydın İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şehit Basri Apaydın İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri Şehit Basri Apaydın İlköğretim Okulu Giresun Dereli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Basri Apaydın İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Basri Apaydın İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ehit Basri Apaydın İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ehit Basri Apaydın İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / DERELİ Adı: EHİT BASRİ APAYDIN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çalca Köyü Dereli Giresun Telefon Numarası: 4543892500 Faks Numarası: 4543892500 Kaynak:webrehberibiz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|