![]() |
Egekent İlköğretim Okulu Çiğli İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Egekent İlköğretim Okulu Çiğli İzmirEgekent İlköğretim Okulu Hakkında - Egekent İlköğretim Okulu Tanıtım - Egekent İlköğretim Okulu Resimleri - Egekent İlköğretim Okulu İletişim ![]() Egekent İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1984 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut işbirliği ile EGEKENT toplu konut alanı olarak tahsis edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN FİZİKİ İMKANLARI OKULUN ÖZELLİKLERİ : Gündüzlü ve karma eğitim yapmaktadır ![]() OKUTULAN SEÇMELİ DERSLER : Bilgisayar SEVİYESİ- DERECESİ- ÖĞRETİM ŞEKLİ : İlköğretim – İkili OKUTULAN YABANCI DİL : İngilizce KİTAPLIKTAKİ KİTAP SAYISI : 420 DERSHANELER : 12 derslik ve1 ana sınıfı LABORATUAR : Fen Bilgisi Laborantımız yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKUL VE SINIF KİTAPLIKLARI : Okul kitaplığımızda 420 kitap vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ATÖLYE DURUMU : 6 ![]() ![]() ![]() ![]() DEPO ARŞİV DURUMU: Yok ![]() SPOR SALONU : Yok ![]() İDARE ODALARI : 3 oda DİĞER SOSYAL FAALİYETLER İÇİN AYRILMIŞ YER: Okul bahçesinde Basketbol- Voleybol ve Minyatür futbol sahası hazırlandı ![]() ÖĞRETMEN SAYISI : 36 YÖNETİCİ SAYISI : 1 Müdür, 2 Müdür yardımcısı ÖĞRENCİ SAYILARI : 351 Kız + 379 Erkek = 730 (1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Egekent İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çiğli Okul Adresi : 8843 Sok ![]() Okul Telefonu : 0 232 3780898 Okul Faks : 0 232 3780477 Okul Web Sitesi : http://www ![]() ![]() Okul E-Mail : Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Egekent İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|