![]() |
İcilli İlköğretim Okulu Bulancak Giresun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İcilli İlköğretim Okulu Bulancak GiresunIcilli İlköğretim Okulu Hakkında - Icilli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Icilli İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Icilli İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Icilli İlköğretim Okulu Giresun Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Icilli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Icilli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Icilli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / BULANCAK Adı: ICİLLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İCİLLİ İLKOĞRETİMOKULU Telefon Numarası: 4543448160 Tarihçe Köyümüzde 1953 – 1954 eğitim-öğretim yılında ilkokul, 1974 – 1975 eğitim-öğretim yılında ortaokul faaliyete geçmiş; 1989 – 1990 eğitim – öğretim yılında iki okul birleştirilerek ilköğretim halini almıştır ![]() OKUL YÖNETİCİLERİ : İlkokul ( 1953 – 1989 ) : S ![]() ![]() ![]() Ortaokul ( 1974 – 1989 ) : Fehmi ESKİN, Enver EKİNCİ, Sefa YAŞAR, Şükrü PUL, Bilal SANCAK, Nesim DEDE, Emine BIÇAKCI İsmet YABASLIEL yöneticilik yapmıştır ![]() 1989 – 1990 eğitim – öğretim yılında okullar birleştirilerek ilköğretim haline dönüştürülen okulda İsmet YABASLIEL 1995 yılına kadar müdürlük görevini sürdürmüştür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|