|
|
Konu Araçları |
emre, ilköğretim, merkez, okulu, trabzon, yunus |
Yunus Emre İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yunus Emre İlköğretim Okulu Merkez TrabzonYunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında - Yunus Emre İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yunus Emre İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri Yunus Emre İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yunus Emre İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yunus Emre İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kurtuluş MahYuva Sokak Trabzon Telefon Numarası: 4622294462 Faks Numarası: 4622294461 TARİHÇESI VE TANITIMI Okulumuz 1991-1992 Egitim-ögretim yilinda "Yunus Emre Ortaokulu adi ile egitim ve ögretime açilmistirPazarkapi,Hizirbey, Yalimahallesi,Kurtul us ve Yenimahalle bölgesindeki egitim ve ögretimi rahatlatmak düsüncesi ile açilan okulun kurucu müdürü Muhsin ÇAVUSOGLU'dur2005-2006 yilinda ise müdürlük görevine Eyyüp Sabri BALTACIOGLU tayin edilmis olup halen bu görevi yürütmektedir Okul dört dönümlük bir arsanin 836 metrekaresine 4 kat olarak kurulmustur16 derslik ve yeterince idari odadan olusmaktadirAyrica suan kullanimda olan tam donanimli bilgisayar labarotuvari,müzik odasi,resim odasi,teknoloji ve tasarim odasi,fen ve teknoloji labarotuvari,toplanti salonu mevcuttur 1997-1998 Egitim-Ögretim yilinda zorunlu kesintisiz egitim yasasi geregince adi"Yunus Emre Ilkögretim Okulu" olarak degistirilmistir 2006-2007 yilinda Egitim-Ögretime; 27 ögretmen ve 358 ögrencisi ile devam etmekdedir MİSYONUMUZ Tüm ögrencilerimizi, iyi vatandas olarak, farkli etkinliklerde bulunabilen, düsünen ve insanliga saygili; Dünyada meydana gelen degisimleri takip edebilen; okuma, yazma ve dinleme becerisi gelismis; demokratik fikirleri anlayabilen ve uygulayabilen; Bilgiyi kullanma ve açiklama becerisi kazanmis; ögrenme istegi daima güçlü; Korunma ve saglikla ilgili bilgi ve becerileri kazanmis, bireyler yetistirmektir VİZYONUMUZ Hedefimiz, yarinin mutlu Türkiye'sinin, Türkiye, Türk Millet, Türk Bayragi sevdalisi; Atatürk'ün açtigi yolda, gösterdigi hedefe kosan; demokrasinin ilkelerini özümlemis, hakini koruyabilen, görev ve sorumluluk bilincine erismis; yasadigi çagi anlayabilen, degisime açik; Bilim ve teknigin insanligin ortak degeri olduguna inanan ve bu ugurda çaba gösterebilen; estetik duygulari gelismis, çevresiyle uyumlu, iyi ve mutlu insanini yetistirmektir mebgovtr |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|